Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj skandala

Splitska vampririca Olja Einfalt zatvara svoj butik, dala izraditi osmrticu: 'Vrijeme je za novi početak'

Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/22
30.12.2022.
u 22:30

Olja Einflat od svog butika odlučila se oprostiti na neubičajen način. Naime, dala je izraditi osmrtnicu te je organizirala čak i sprovod.

Reality zvijezda i poduzetnica Olja Einfalt Mihovilović (57) u Splitu je imala i svoj butik 'Skandal' koji je sada odlučila zatvoriti.  
Olja se odlučila oprostiti od 'Skandala' na jedan neuobičajen način. Naime, dala je izraditi osmrtnicu te je organizirala čak i sprovod.

- Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 15.XII.2022. u 35. godini napustio naš dragi 'Skandal' (1987.-2022.) Pogreb dragog pokojnika obavit će se ispred prodajnog mjesta. Ožalošćeni: vlasnica, radnici i svi vjerni fanovi ovog brenda. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja, ali ste svi pozvani prisustvovati pogrebu neprežaljenog brenda. Molimo okupite se u crnini ispred HNK Split ovog petka. Crni kišobran kao znak prepoznavanja je obvezan. Počivao u miru! - stoji u osmrtnici, a prenijela je Slobodna Dalmacija.

Einfalt je otkrila i zašto je odlučila ugasiti 'Skandal'.

- Želim zatvoriti taj dio života, to su demoni koji me stalno prate i dosta teška prošlost. Vrijeme je za novi početak - rekla je Olja.

Podsjetimo, splitska reality zvijezda u rujnu je prošle godine ušla u srpski reality show 'Zadruga', a domaćoj publici poznata je i po sudjelovanju u showovima 'Ljubav je na selu' i Večera za 5 na selu'. Olju mnogi zovu i splitskom vampiricom zbog tamne modne kombinacije i njezinog predstavljanja u 'Večeri za 5'. 

Dodajmo i da je Olja 2021. godine na otvaranje butika pozvala i svoje prijatelje, sudionike showa 'Ljubav je na selu', a jedna od njih je bila i Bahra Zahirović koja je pozornost publike privukla svojim izjavama. Na otvorenju je bila i voditeljica showa Anita Martinović koja je tada nosila Oljinu kreaciju. 

Zbog Skandala Olja je bila i na sudu, a radilo se o gospodarskim malverzacijama u iznosu od 17 i pol milijuna kuna. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili u 2022. godini

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
00:02 31.12.2022.

Moira Orfei dok žonglira s lavovima je mala beba za ovaj frik šou od ove, nedostojne niti Malnarove noćne straže. Zašto je u vašim novinama ? Jeste li stvarno tako gladni?

Avatar Tombstone
Tombstone
00:12 31.12.2022.

Hrvatska stvarno nema nikakvih problema kad se u vecernjem pise o ovakvim nulama?

DU
Deleted user
22:45 30.12.2022.

Čuj to!ostala je dužna državi nevjerojatne cifre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije