Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednički oproštaj

Shrvane supruga i kći Massima Savića nisu mogle sakriti suze na komemoraciji, uplakana Mirna tješila je majku

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/15
30.12.2022.
u 11:34

Pred Koncertom dvoranom Vatroslav Lisinski brojni su ostavljali svoje poruke, cvijeće, svijeće i slično, a svi zajedno s obitelji i prijateljima imali su priliku danas se od njega oprostiti na komemoraciji u Hrvatskom narodnom kazalištu od 11 sati.

Obožavani Massimo Savić, regionalna zvijezda, napustio nas je u 61. godini nakon kratke borbe s teškom bolesti koja nam ga je uzela 23. prosinca. Pred Koncertom dvoranom Vatroslav Lisinski brojni su ostavljali svoje poruke, cvijeće, svijeće i slično, a svi zajedno s obitelji i prijateljima imali su priliku danas se od njega oprostiti na komemoraciji u Hrvatskom narodnom kazalištu od 11 sati. Shrvana supruga Eni i kći Mirna, koje su na društvenim mrežama prve i potvrdile njegov odlazak, stigle su zajedno.

Ni Mirna ni Eni nisu mogle sakriti suze, a Mirna je tijekom komemoracije tješila svoju majku koja je sjedila do nje.

30.12.2022., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalištu odrzana je komemoracija za pjevaca Massima Savica. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Na komemoraciju su osim obitelji stigli i prijatelji glazbenika, suradnici Ivan Dečak i Aljoša Šerić, violinist Bruno Urlić, a oni su održali i emotivne govore, prijatelji iz Aquarius recordsa Boris Horvat, Vlatka Pokos, voditeljica Tatjana Jurić, glazbenici Vladimir Kočiš Zec, Sanja Doležal, Marko Tolja, Alka Vuica, i brojni drugi.

30.12.2022., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalištu odrzana je komemoracija za pjevaca Massima Savica. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Podsjetimo, posljednji ispraćaj biti će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. Massimo je preminuo samo mjesec i pol nakon što je u Areni Zagreb održao koncert za koji je rekao da mu je koncert života. Tu večer na pozornici su mu se pridružili njegovi kolege i prijatelji s kojima je stvorio svoj mali krug velikih ljudi i zajedno s njima stvorio je glazbenu čaroliju te večeri na svom posljednjem koncertu.

VIDEO>>Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Komentara 3

BO
Bojans
12:59 30.12.2022.

Koje gluposti pišete, suze za najbližim ne mogu sakriti. Pa nismo roboti, budete probali isto.

PU
Pulchrum
15:14 30.12.2022.

Obožavani Massimo, regionalna zvijezda - pretjerivanje. Massimo je bio sjajan pjevač i čovjek, ali malo ohladimo emocije i budimo stabilni ljudi.

DA
damascus
12:43 30.12.2022.

Ma pojavila se neizbježna Vlatka Pokos posve nebitna osoba na glazbenoj sceni ali je rekla hop jer se ukazala prilika da je neki novinarčić zabiježi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije