Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro se našalila

Splitska vampirica povećala grudi pa pokazala rezultat fanovima: S 2C na 7C!

Foto: instagram
1/13
30.11.2021.
u 17:20

Olja Einfalt pratiteljima je otkrila da je povećala grudi, a odgovarala je i na pitanja koja su joj postavljali na Instagramu

Splitska umjetnica, dizajnerica i performerica Olja Einfalt pratiteljima na svom Instagramu otkrila je kako je povećala grudi pa sada od veličine 2C ima 7C. Olju smo gledali u emisijama 'Ljubav je na selu' i 'Večera za 5 na selu', a gotovo uvijek je privlačila pažnju svojim atraktivnim i neobičnim kombinacijama. 

Fanovima u komentarima je otkrila da je grudi radila u jednoj poliklinici u Zagrebu, ali i da još uvijek osjeća bolove. 

"Još me malo boli u predjelu prsnog koša pri ustajanju, sjedanju itd. Brzo sam se oporavila i jako sam zadovoljna", otkrila je Olja.

Njezin novi izgled dobio je brojne komplimente, no u novijim Instagram storyjima vidljivo je da je riječ o lažnim silikonskim grudima, pa se čini kako se vampirica i ovoga puta samo dobro našalila.

Podsjetimo, početkom rujna krenilo je suđenje za postupak koji se vodi protiv nje povezan s gospodarskim kriminalom. Olja se na njemu nije pojavila jer je bila u srpskom reality showu Zadruga, zbog čega je za nju izdana međunarodna tjeralica. 

Olja je u videu za Hype TV ispričala je kako je za njom zamalo izdana međunarodna tjeralica i kako joj se obitelj uplašila kad je čula za to.

– Nisam ja bježala od suda, rekla sam sudu i odvjetniku da ću kad god treba doći na sud jer ne želim bježati od odgovornosti, a iz produkcije showa su mi rekli kako im je moj odvjetnik javio da je ročište odgođeno i da ne moram dolaziti u Split na sud – ispričala je Olja, ali to nije bilo tako. Ročište nije bilo odgođeno, a na sudu se u njeno ime nije pojavio ni njezin odvjetnik Željko Lubina.

– Trebala sam izložiti svoju obranu tog 16. rujna, ali sam doznala da se ni moj odvjetnik nije pojavio na tom ročištu. Tek kad sam izašla iz showa Zadruga, čula sam da je sutkinja izdala prijedlog da mi se odredi pritvor i međunarodna tjeralica. Članovi moje obitelji su se uplašili i zvali su produkciju Pinka i rekli da se obavezno moram u četvrtak pojaviti na sudu. Pretpostavljam da je to jedan od razloga zašto sam izbačena iz showa – rekla je Olja.

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar StormRaider95
StormRaider95
19:14 30.11.2021.

Optužena za gosppdarski kriminal, ali uredno pametujete s njom i reklamirate je... s kim si, takav si.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:15 30.11.2021.

Ne zanima me ta krumpirica Olja Elefant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije