Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doba korone

Splitska glumica poručuje: Ne fali meni otac ni mater ni dica, meni fali njegova ljubavnica

Zagreb: U Velvet Cafeu predstavljen mjuzikl Menopauza
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
08.05.2020.
u 09:40

Arijana Čulina poznata je po svom humoru i, kako sada na može biti na daskama koje život znače, snimila je nekoliko duhovitih videa i objavila ih na YouTubeu.

Splitska glumica Arijana Čulina zbog pandemije koronavirusa ne može biti na svom radnom mjestu u splitskom HNK, ali zato je pronašla drugi način da bude uz svoju publiku. Otkako je počela situacija s koronavirusom, glumica je počela objavljivati videosnimke na YouTubeu kojima  do suza nasmijava svojim humorom. Čitala je tako Arijana svojoj publici isječke iz svoje knjige i s dozom humora osvrnula se na cijelu situaciju s koronom, opisuje i kako izgledaju dani u ovim posebnim uvjetima, a u zadnjem videu poručuje kako se jedva čeka vratiti na posao da se odmori od svega.

Zagreb: U Velvet Cafeu predstavljen mjuzikl Menopauza
1/6

– Jeste li vi potrošili sve te tuke i prasce što ste kupili na početku? Ne mogu ja ovo više! Cili dan se uvuka u kuću!  Ne fali meni otac, ne fali meni mater, ne fale mi dica, najviše mi fali njegova ljubavnica da ga uzme, prošeta, prozrači i ja da se malo odmorim - govori Arijana u videu i poručuje kako ljubavnici pripada radost, a ženi žalost. U svom stand-upu, po kojima je ova glumica i inače poznata, kaže da bi bilo dobro da se ljubavnice i  žene dogovore i podijele posao. – Ne zna kuhati, ni jaje ispeći, ali zna oko jaja, to joj se ne može reći. A svatko ima neku užu specijalnost. Svi govore o toj lipoti seksa, je, to je tako kad imaš 23 do 30 godina, a što imaš od toga nakon 20 so 30 godina braka? – upitala je glumica.  Na kraju videa zaključila je kako muža više neće pitati kad se vraća doma.

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

RO
romobil
09:48 08.05.2020.

Milijana vraćaš mi osmijeh....to nije malo...

PA
pandur
10:57 08.05.2020.

Prelijepa gospođa i izuzetno duhovita.

NE
nešperlin
10:24 08.05.2020.

Ma u pravu je 100 %, ma šta 100,200 %

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije