Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

Šuput o plastičnim operacijama i bivšim partnerima: 'Bila sam s dečkima koji nisu imali za kikiriki''

Foto: Screenshot Youtube
1/8
06.05.2020.
u 16:20

- Mi glazbenici svadbe zovemo 'rudnik'. Prva ulazim u salu, a izlazim posljednja, pjevam od 8 navečer do 5 ujutro - otkrila je Maja.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov gostovala je u podcast Inkubatoru Fila Tilena u kojemu su pričali o svemu pomalo. Maja se raspričala, a na početku je otkrila kako se ni u karanteni nije naspavala jer spava po četiri sata, a kako je rekla, navikla je biti umorna i da joj je preko dana loše.

Kao i kolegama, gaže su joj zbog pandemije otkazane, no uskoro bi mogla se mogla vratiti na posao

- Kada su svadbe u pitanju, bukirana sam godinu i pol dana unaprijed - pohvalila se pjevačica.

Međutim, priznala je da pjevanje na vjenčanjima nije za svakog.

1/10

- Mi glazbenici svadbe zovemo 'rudnik'. Prva ulazim u salu, a izlazim posljednja, pjevam od 8 navečer do 5 ujutro - otkrila je i dodala:  'Ljudi me pitaju zašto radim toliko puno. Jer to mene 'pali', sam osjećaj da to netko ne može, a ja mogu. To je stres i nervoza, znam se i rasplakati, ali stres me uzbuđuje' - kazala je. 

U karanteni se bacila i na ono što nikada do sada nije radila - čišćenje i spremanje po kući. 

- Ja sam veliki radnik, ali mrzim biti domaćica, to me ne zanima. Ne želim kuhati, peglati i spremati - priznala je.

Osim čišćenja, pjevačica se posvetila i učenju talijanskog jezika, no potres joj je oslabio koncentraciju. Otkrila je da često sanja potres i da se budi u suzama.

Foto: Screenshot Youtube

A osim nje, i suprug Nenad Tatarinov posvetio se kućanskim poslovima, pa im tako svakodnevno kuha, a Maja se zbog njegovih jela i udebljala. No, otkrila je da nikada nije bila na dijeti.

- Ali izbjegavam pekarnice, junk food i kolače, a volim slano - rekla je i dodala kako na gažama svaki vikend skine dva kilograma.

Voditelja je zanimao i njezin ljubavni život pa je tako otkrila i da joj je bilo jako zabavno dok je bila single. - Stalno sam putovala, nitko mi nije dizao tlak. Jedno vrijeme sam imala problem s ljigavim muškarcima, odnosno šarmerima bez pokrića - priznala je pjevačica.

1/7

Međutim, istaknula je da joj novac kod muškaraca nikada nije bio važan. 

- Imala sam dva-tri dečka koji nisu imali za kikiriki - rekla je.

Suprug ju je, otkrila je, osvojio vrlo brzo jer su dosta slični po pitanju stila života.

- A i sličan je mom tati koji je uvijek bio sređen i htio se svidjeti ženama - rekla je i dodala da joj je muž izjavio ljubav nakon svega nekoliko dana poznanstva, a onda ju je ubrzo i zaprosio.

Popričali su i o tome što internet korisnici najčešće pretražuju kada je u pitanju pjevačica, a Fil joj je otkrio kako, kada se upiše njezino ime, prvo što se pojavi je - "bez šminke", a potom joj je rekao kako je donio sredstvo za skidanje šminke u slučaju da gledateljima Maja želi otkriti ono što ih najviše zanima. No, Maja je to odbila i rekla kako sebi izgleda bezveze bez šminke, "regularno i obično". 

- Imam svoj stan, auto, cipele... Pa me manje pogađa kad u novinama npr. pročitam 'Maja operirala nos', koji naravno nisam operirala - otkrila je i dodala da članke o sebi ne čita.

Otkrila je i da sama uređuje svoj Instagram, ali i da je u karanteni radila na novom proizvodu koji će izbaciti krajem mjeseca, no detalje ipak nije htjela otkriti. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Trpimir
Trpimir
00:06 07.05.2020.

A koliko je being boring, boring?? Bez sminke izgleda obicno i regularno, a sa sminkom jos obicnije i zjev zjev dosadnije. Osoba kojoj je vrhunac zivota kupiti skupe cipele i napraviti selfie ispred nekog boring boring kitsch mjesta. Moze li gluplje i dosadnije...

MA
mamara
19:37 06.05.2020.

Prva ulazi u salu? Prvi konobari ulaze, i zadnji izlaze, kad svi odu.

ZA
zagabria5
19:28 06.05.2020.

Maja je neumorni radnik i zato je zaradila dosta za razliku od većine koja samo kruži po kavama i ogovara druge. Nisam neki ljubitelj ali poštujem njenu radnu etiku. To je jedini način da se nešto napravi u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije