Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV chef

Špiček se vratio na posao: Osjećam se dobro, ali pomalo usporeno

Tomislav Špiček
Foto: RTL
1/7
31.01.2019.
u 10:03

Po savjetu liječnika promijenio je neke životne navike jer su ga upravo stres i loše navike dovele do ove situacije.

Početkom godine u predinfarktnom stanju kuhar Tomislav Špiček primljen je na KB Merkur i nakon nekoliko dana pušten je kući.

Član žirija RTL-ovog kulinarskog showa "Tri,dva, jedan - kuhaj! prije tjedan dana vratio se na posao u restoran Kaptolska klet, a za RTL je otkrio kako se osjeća.

- Osjećam se dobro, ali pomalo usporeno, nije mi lako s obzirom na moj posao i užurbani tempo pa mi se dosta teško sad prilagoditi - rekao je Špiček.

Po savjetu liječnika promijenio je neke životne navike jer su ga upravo stres i loše navike dovele do ove situacije. Dok je bio u bolnici zvali su ga zabrinuti prijatelji i kolege, a među njima je bio i Ivan Pažanin.

- Čuo sam se i s Pažaninom dok sam bio u bolnici. Rekao sam mu kako sam čuo da se veseli što sam u bolnici i što ću umrijeti pa će uzeti moje mjesto u 'Tri,dva, jedan - kuhaj!', ali sam mu objasnio da ti tračevi nisu točni - uz smijeh je ispričao Špiček. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Komentara 3

PA
paleontolog
11:00 31.01.2019.

Daj malo ribe i povrca papaj, fina je prasica, ali....

PR
PrimoracRi
12:03 31.01.2019.

Ma nisi ni prije bil jako žvelt. Bino da si stigal ćo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije