Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Million Dollar Piano

Spektakularan koncert Eltona Johna i 2Cellos uskoro u hrvatskim kinima

Foto: Cinestar
1/6
10.03.2014.
u 11:28

U ben­du koji nastupa s Eltonom Johnom su i 2Cellos koji su postigli globalni uspjeh obradama svjetskih hitova koje izvo­de na violončelima

Posjetitelji hrvatskih kino dvorana uskoro će moći uživati u spektakularnom koncertu Eltona Johna 'The Million Dollar Piano' održanom u Colosse­umu Caesars Palacea u Las Vegasu.

Koncert je dio stalne postave Caesars Palacea i uključuje izvedbe neke od Eltonovih najvećih hitova u karijeri kao što su Rocket man, Tiny Dancer, Saturday night's alright for fighting, I'm still standing, Your song... te mnoge druge.

Za seriju ovih koncerata, Yamaha je osmislila i sasvim poseban gla­sovir, čudo tehnike sa 68 LED ekrana koji je zajedno s Elton Johnom u središtu pozornice. Nakon gotovo 4 godine njegove izrade ovaj glasovir koji teži više od 3 tone najbolja je pratnja velikim hitovima Eltona Johna.

U ben­du koji nastupa s Eltonom Johnom su i 2Cellos koji su postigli globalni uspjeh obradama svjetskih hitova koje izvo­de na violončelima. Luka i Stjepan dio su ovog spektakularnog showa kojeg samo 18.3.2014. hrvatska publika može pogledati u svim CineStar kinima. Koncerta će se prikazati u 40 zemalja svijeta na 1.200 velika kinoplatna! Ulaznice su u pretprodaji te se mogu kupiti online na stranicama CineStara ili na blagajnama kina po cijeni od 60 kuna.

Foto: Blitz Cinestar

>> 2Cellos obradili 'Thunderstruck' grupe AC/DC

Komentara 1

HR
hrxxx111
14:00 10.03.2014.

60 kn hahaha dobijem i veceru uz to ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije