Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susjedi o pjevačici

'Spava do podneva, ide kod roditelja na ručak jer ne kuha, a Huljićev sin joj je šetao psa'

29.06.2019.
u 14:41

Susjedi pjevačice Jelene Rozge za 24 sata su ispričali na koji način je Jelena provodila vrijeme u splitskom kvartu Žnjan i kako tretira svog psa Ringa.

U novijim zgradama splitskog kvarta Žnjan Jelena Rozga ima stan, tvrde susjedi pjevačice za 24 sata. Doznali su, između ostalog, da je pjevačica prije nekoliko godina naručivala skupi namještaj, ali govore kako Rozgu viđaju tek tu i tamo.

Kako je i sama prije rekla, spava do podneva jer je "noćna ptica", a na kavu ne ide prije 14 sati. Jutarnji ritual počinje s kupnjom peciva i soka od naranče te kave od vanilije u obližnjoj pekarnici. U susjednom kvartu Mertojaku žive njezini roditelji kojima se zaputi na ručak jer ona baš i ne kuha. Nagađa se da je stan kupila u kvartu Žnjan baš da bi mogla biti blizu roditeljima.

Prije nego što je došla na Žnjan, živjela je u splitskom kvartu Brda, u zgradi Bilo idro. Tamo joj je, prema priči susjeda, otac donosio posudice s hranom. Danas taj stan iznajmljuje, a otac, prema riječima stanara, dolazi po stanarinu. Tvrde da su ju znali čuti kako pjeva po stanu i uvježbava pjesme, a u goste joj je često dolazio Huljićev sin Ivan.

- Stalno su "visili"skupa, a i vozio ju je okolo autom ili bi se vozila taksijem - kažu susjedi. Za nju tvrde da je uvijek pristojna i da bi lijepo pozdravila, ali na Žnjanju su je rijetko viđali pa stoga nisu mogli usporediti slučaj. 

Ima jorkširskog terijera Ringa od sedam godina, a prijatelji su je isprva odgovarali da uzme psa zbog njezinog tempa života, ali ona je najsretnija otkad je pas u njezinom životu. Susjedi ističu kako je uvijek nosila vrećicu za pseći izmet i uvijek bi ga pokupila, a kad Ringo ima rođendan naručuje mu specijalne torte za pse.

- Huljićev sin je znao šetati psa jutrom dok bi ona spavala. Na televiziji mi je izgledala nekako dugačko, a uživo je sitna i mršava, ali jako pristojna. Vidjela bih je a balkonu oko 3-4 ujutro kad bi se vratila s koncerta – rekla je susjeda na Brdima.

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Apsalar
Apsalar
15:16 29.06.2019.

Susjedi sve znaju... A kad netko tuče ženu, ili zlostavlja djecu, onda "blage veze nisu imali", a ubojice su obavezno bili "mirni i povučeni".

DR
Drmiha
15:11 29.06.2019.

Ja ako sam dobro shvatio, je to da je poenta ovoga članka kako susjedi meću nos gdje im nije mjesto

A7
A7ibaba
15:43 29.06.2019.

Ako te zanimaju intimne stvari o sebi, pitaj susjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije