Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak starlete

Soraja se vratila i dala intervju: Estrada me ne zanima

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/6
26.06.2018.
u 12:06

Ja s ljudima s estrade nemam tema i razlikujem se od njih, tvrdi starleta Soraja Vučelić.

Nakon što se pojavila informacija da je protjerana iz Srbije, starleta Soraja Vučelić povukla se s društvenih mreža i prijavljen je njezin nestanak.

Prije nekoliko dana opet se oglasila na društvenim mrežama, najprije iz Amerike, a potom iz Španjolske. Sada je odlučila prekinuti šutnju, vratila se u Crnu Goru i dala je intervju, pišu 24 sata. Rekla je sljedeće:

Estrada je na lošem glasu i u medijima je predstavljena kao Sodoma i Gomora. Mene taj svijet ne zanima niti je to mjesto gdje bih mogla pronaći prijatelje. Ja s takvim ljudima nemam zajedničkih tema i razlikujem se od njih.  Volim ljude koji se bave ozbiljnijim poslovima.

 

 

Ekskluzivni intervju uskoro ..😉 #interview 📽🎬📺📷📸📹

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

 

Soraja je navodno opet zaljubljena, a njezin novi odabranik bogati je dizajner Philippe Plein, čije se bogatstvo procjenjuje na 180 milijuna dolara. 

1/10

Komentara 7

GV
golub Vaso
12:24 26.06.2018.

elitna prostitucija se promovira na VL?!?

Avatar jest
jest
12:28 26.06.2018.

Pa jel' već dovoljno svakodnevnih članaka sa sumnjivim ženama na VL, počet ćemo vjerovati da se takvi "članci" objavljuju kao plaćeni oglasi određenih djelatnosti, mislim ako je to već tako, bilo bi pristojno napisati da je riječ o plaćenim oglasima.

Avatar anti_komunist
anti_komunist
13:01 26.06.2018.

starleta iliti prostitutka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije