Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna situacija

Starleta Soraja Vučelić doživjela šok u zračnoj luci, deportirana u Crnu Goru

Foto: Instagram
1/7
03.06.2018.
u 11:44

Soraju su protjerali iz Srbije jer je, kako piše Telegraf, proglašena sigurnosno rizičnom osobom

Starleta Soraja Vučelić, koju su gledatelji upoznali 2011. godine kad je bila sudionica regionalnog Big Brothera, doživjela je neugodnost u zračnoj luci u Beogradu.

Soraju su protjerali iz Srbije jer je, kako piše Telegraf, proglašena sigurnosno rizičnom osobom. Dogodilo se to prije nekoliko dana kada je starleta sletjela iz Turske u zračnu luku u Beogradu i tada su je priveli granični policajci i prvim letom deportirali u Crnu Goru čija je Soraja državljanka.

Anonimni izvor za Telegraf kaže kako su Soraju proglasili sigurnosno rizičnom osobom jer postoje saznanja da je u kontaktu sa sumnjivim osobama iz Crne Gore.  Od sudjelovanja u Big Brotheru Soraja je estetskim operacijama drastično promijenila izgled, često putuje, vozi skupe automobile i uvijek nosi dizajnersku odjeću.

Vidljivo je to i iz njenih objava na Instagramu, a Soraja na glasine o načinu na koji zarađuje život samo odmahuje rukom. Početkom godine rekla je kako su njen izvor prihoda kasino u Beogradu i agencija nekretninama koju ima u Crnoj Gori. 

1/15
Ključne riječi

Komentara 20

MA
Masede
12:46 03.06.2018.

Došla neka čudna vremena. Da bi došao na tv ili u novine moraš biti kriminalac ili prostitutka. Pošteni, pametni i obrazovani nisu interesantni medijima. Fine signale dajete mladim generacijama.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:06 03.06.2018.

pa izgleda rizično

DU
Deleted user
12:30 03.06.2018.

Što znači to:starleta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije