Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustala od nogometaša

Starleta Soraja u vezi je sa slavnim modnim dizajnerom

Foto: Instagram
1/8
18.06.2018.
u 21:59

Soraja Vučelić navodno je u vezi s bogatim njemačkim modnim dizajnerom Philippom Pleinom

Soraja Vučelić, starleta o kojoj se zadnjih dana pisalo zbog njenog nestanka koji je zabrinuo njene prijatelje, a pisalo se i o njenoj aferi s Neymarom, u novoj je ljubavnoj vezi.

Kako piše Alo.rs u vezi je s bogatim njemačkim modnim dizajnerom Philippom Pleinom (40) s kojim je viđena u Milanu. Snimljeni su u jednom japanskom restoranu gdje su proveli nekoliko sati, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja iz Kalifornije. Sorajini
prijatelji kažu kako se dizajneru svidjela čim je vidio njene fotografije na Instagramu i odmah ju je počeo obasipati porukama.

 

 

Next stop LUGANO / MILANO / MONTE CARLO .......never stop working

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on

 

- Nakon što su se dopisivali neko vrijeme dogovorili su susret u Milanu gdje borave već nekoliko dana i Soraja je bila pozvana na njegovu reviju  u Milanu. - kažu prijatelji starlete. 

1/18
Ključne riječi

Komentara 12

RI
rikavac
22:48 18.06.2018.

Zao mi tog modnog dizajnera toliko uspjesan a glup ko k... Mozes imat koju hoces a on nadje drolju.

MU
mulag
08:35 19.06.2018.

mislis tucaju se, ko i sa musterijama

DI
Diesel
00:22 19.06.2018.

Ma lik mi djeluje kao selfi-derpe, nesto kao oni nasi Gurbet i Modni Macak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije