Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HBO SE VRATIO

Igra prijestolja u Dubrovniku: na set zadnje sezone dolazi i Jon Snow?

Pripreme dekoracija i rekvizita za snimanje popularne serije Igra prijestolja
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/5
06.02.2018.
u 08:53

Epizode osme sezone megapopularnog serijala, prema najavama, doseći će filmsko trajanje od po 90 minuta, ali bit će ih samo šest

U Dubrovniku se užurbano priprema snimanje zadnje sezone Igre prijestolja, iznimne HBO-ove TV serije koja se od 2011. godine snima na našoj obali. Fotoreporter Pixsella snimio je šatore za filmsku ekipu te rekvizite i dijelove budućih setova ceradama zaštićene od pogleda znatiželjnika. Osim punktova u samome gradu, počeo se graditi i set na Pilama.

Za razliku od prethodnih godina, kada se mnogobrojna TV ekipa tjednima zadržavala i ostavljala velik novac na našoj obali, snimanje bi ovaj put trebalo trajati mnogo kraće, ali bi, ako je vjerovati šuškanjima, u Hrvatsku trebao doći dosad najveći broj glavnih glumaca, uključujući Kita Harringtona, poznatijeg po svojoj ulozi Jona Snowa, koji još nije snimao u Dubrovniku. Najpopularnija HBO-ova serija dosad je osvojila Zlatni globus i 38 Emmyja, svrstavši se među najnagrađivanije serije u povijesti dodjele nagrade Emmy.

Osma sezona serijala premijerno bi trebala biti prikazana u proljeće 2019. godine, a epizode će prema prvim najavama doseći filmsko trajanje od po 90 minuta, no bit će ih samo šest umjesto dosadašnjih desetak. Da zadovolji fanove, HBO je već prije najavio da razvija pet spin-off serija koje će naslijediti Igru prijestolja!

Pripreme dekoracija i rekvizita za snimanje popularne serije Igra prijestolja
1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije