Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena ispovijest

Igra prijestolja spasila ju je prostitucije i života na ulici

josephine gillan
Foto: Facebook
06.06.2016.
u 08:19

Josephine Gillan, koja u seriji glumi prostitutku Marei, priznala je da je i sama bila prisiljena za život zarađivati prostituiranjem

Obožavatelji serije “Igra prijestolja” dobro su upoznati s likom prostitutke Marei koja je u radnji prisutna od druge sezone. No, nitko od obožavatelja do ovog vikenda nije znao da je glumica Josephine Gillan (27) koja utjelovljuje Marei i sama bila prostitutka. U iskrenoj ispovijesti koju je dala za Daily Mail Josephine je otvoreno pričala o svojoj životnoj sudbini i spasu kojeg je pronašla u svijetu glume.

– Serija “Igra prijestolja” me doslovno spasila od prostitucije i života na ulici, a ovo me glumačko iskustvo učinilo snažnijom i odvažnijom osobom – rekla je Josephine u intervju te ispričala kako je uopće došla do uloge Marei.

– Na internetu sam naletjela na oglas u kojem se tražila glumica koja ima prirodne grudi, nema tetovaže na tijelu i nije joj problem skinuti se pred kamerama. Nisam ni slutila koliko će mi to promijeniti život – priznala je. Njena životna priča je jako tužna jer je odrasla u disfunkcionalnoj obitelji, bila je seksualno zlostavljana i još u osnovnoj školi počela je uzimati narkotike i piti alkohol, a kada je navršila 14 godina, prijatelj njenog tate prisilio ju je da se bavi prostitucijom.

– Taj tatin prijatelj prijetio je da će me ubiti ako ikome kažem na što me prisiljava. Bojala sam se i zato sam šutjela. Loše stvari su iza mene, sada se želim posvetiti filmskim ponudama kojih od pojavljivanja u seriji ima pregršt – kaže Josephine. •     

>> Potvrđeno snimanje sedme sezone Igre prijestolja

>> Kako se snimala najgrandioznija sezona megapopularne TV serije Igra prijestolja

Komentara 1

HK
Hdz_kriminalci
09:59 06.06.2016.

Navodno kucna prijateljica od Markicke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije