Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad isceniran

Sonja Šarunić izvodeći performans srušila se na modnoj reviji

etno (10)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/11
30.03.2010.
u 21:45

Iako je pad Sonje na modnoj reviji bio isceniran, priznaje da je pala više nego što je mislila.

Da modna revija "Materina priča" ne bi bila "običan profesionalni hod manekenki bez osmijeha na licu" poput svake duge, pobrinuli su se organizatori.

Tako je poznata novinarka i voditeljica Sonja Šarunić pristala nositi reviju, ali samo ako može izvesti svoj mali performans.

"Usred" svog hoda srušila se sišavši sa stuba na crveni tepih.

– Htjela sam imitirati manekenke koje se od gladi sruše na modnim pistama jer ništa ne jedu, no, naravno kao što se vidi na meni, ja ne mogu pasti od gladi - našalila se novinarka.

Ipak, priznaje da nije sve išlo po planu.

– Srušila sam se malo više nego što smo to planirali - dodala je.

Modnu reviju zvanu “Materina priča” nosile poznate Hrvatice

Modnu reviju etnokolekcije Tkanica i Licitarsko srce, koja se danas održala u Hrvatskoj matici iseljenika, uz profesionalne manekenke nosile su i brojne poznate žene iz hrvatskog javnog života.

Tako su se ravnateljica HINE Smilja Škugor, novinarka Alma Premerl Zoko, urednica Extre Jelena Badovinac i još niz uspješnih poduzetnica prošetale pistom poput pravih profesionalki.

Revija je dio programa “Materina priča”, projekta koji ima za cilj povezati iseljene Hrvate s njihovom domovinom te promovirati Ljepu Našu u svijetu, a kolekcija Tkanica rukotvorine su kninskih tkalja. Kroz “Materinu priču” uzvanike je uz neodoljive hrvatske delicije i vina pjesmom provela operna diva Antonela Malis.

Komentara 6

Avatar žič
žič
22:10 30.03.2010.

sonja je jedna fina dama,ali godine rade svoje,pokraj mene je neki dan protrčal klinac od desetak godina,pa sam se sjetil svojeg dječaštva i kak sam i ja tak mogel trčati,danas 20-30 metara i,,fertik,,ohohohoho.........je godinice svoje delaju milostiva sonja...ajde bo...........ohohohoh..........

OD
odisej
23:05 30.03.2010.

GOSPODO \'PISCI\' , kako se to izvodi PERFORMANS ? Ove novine pisete za -javnost- i to vas obavezuje da pisete jezikom koji ce razumjeti svi koji citaju VL. (Ili makar napisite koji jezik koristite, tako da uporni citatelji mogu koristitistiti rijecnik stranih jezika , ukoliko u njima uopce postoje ovakove rijeci). Izvoditi performans je isto kao piti vodenu vodu.

OB
-obrisani-
00:24 31.03.2010.

domaće je domaće! bravo sonja! pun mi je kufer ovih uvoznih ideja i fufica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije