Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša glumica

Sonja objavila cijene usluga na Instagramu: Iznosi do 60 tisuća kuna

Sonja Kovač
Foto: Instagram
1/6
03.08.2018.
u 20:31

Bivša glumica Kovač cjenik je navodno 'slučajno' objavila, a najmanja cijena za objavu na njezinom blogu je 7.000 kuna. Reality zvijezda Kylie Jenner trenutno je najplaćenija influencerica na Instagramu...

Na Instagramu blogerice i bivše glumice Sonje Kovač (34), koju prati preko 300 tisuća ljudi, nakratko je osvanuo cjenik njezinih usluga na društvenim mrežama. Fotografiju je navodno slučajno objavila javno, umjesto da ju je poslala osobi koja se preko nje htjela oglašavati, pišu 24sata

Najmanja cijena za objavu na njezinom blogu je 7.000 kuna. Objavu na Instagramu naplaćuje 9.000 kuna, a ukupna cijena za cijeli 'paket' usluga za tri mjeseca vrijedi 61.500 kuna, odnosno 51.500 kuna s popustom. 

Sonja Kovač
1/11

Nešto 'jeftinija' opcija iznosila bi 19.500 za tri mjeseca, s time da objavljuje samo jednu objavu mjesečno. YouTube vlog u kojem Sonja govori o proizvodu, naplaćuje 6.500 kuna. Mnogi pratitelji ostali su zatečeni cijenama te su se našalili kako će i oni rado krenuti u 'vode' blogera. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Reality zvijezda Kylie Jenner (20) trenutno je najplaćenija influencerica na Instagramu. Ona zarađuje vrtoglavih milijun dolara po jednoj jedinoj objavi. 

Pogledajte video - Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 27

MA
marli
21:00 03.08.2018.

Koji su ti "pratitelji" ov.e, hahahaha jao kako su ljudi glupa bića ! Tako i YTB ! Ameri snimaju vlastitu djecu na YTB-u kako se igraju, pa na putovanjima - sve samo za novac na temelju broja pogleda videa. Moj bebač dva sata gleda kako neki tatek snima svoje klince kako se igraju za "klikanje" - za lovu.

AM
ante_maja
21:32 03.08.2018.

to je cjenik za nesto drugo..za jahtice i fine hotele..

ST
Stručnjak
23:02 03.08.2018.

bivša glumica, danas sponzoruša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije