Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi se ne bi usudili

Sonja Kovač se fotkala na bazenu u Las Vegasu, pažnju privukla hrabrim odabirom donjeg dijela badića

Beograd: Promocija parfema Creed Wind Flowers parfemske kuće The House of Creed
Foto: Antonio Ahel
1/16
24.06.2022.
u 20:30

Naime, na bazenu uz hotel je pozirala u tirkiznom, dvodijelnom kupaćem kostimu. Najviše pažnje, ipak, privlačio je donji dio badića, ali i izdefinirani trbušni mišići ove influencerice i bivše glumice.

Influencerica Sonja Kovač (38) često oduševljava pratitelje fotografijama s putovanja koja ide. Ovaj put završila je u Las Vegasu povodom svog rođendana, a mnoge je zaintrigirao donji dio kupaćeg kostima koji je nosila. 

Naime, na bazenu uz hotel je pozirala u tirkiznom, dvodijelnom kupaćem kostimu. Najviše pažnje, ipak, privlačio je donji dio badića, ali i izdefinirani trbušni mišići ove influencerice i bivše glumice. 

 

"Vegas bazeni! Treba se dobro osunčati s obje strane! Ajd' pogodite koliko je stupnjeva u Vegasu tijekom dana? Treba se malo osvježiti na ovakvim temperaturama!" napisala je Sonja uz fotke. 

Slike je lajkalo preko 8000 ljudi, a ubrzo su počeli pristizati i pozitivni komentari. 

"Woow!", "Top", "Atraktivna ljepotica", "Goriš", pisali su joj pratitelji. 

Kovač je inače otputovala u Las Vegas gdje je proslavila 38. rođendan, a dio atmosfere podijelila je na društvenim mrežama.

Objavila je fotografiju iz aviona, a pokazala je i raskošnu rođendansku tortu ukrašenu Chanel detaljima.

- Goran kaže da rođendansko slavlje ne može proći bez torte, a sa ovom 'fashion edition' me točno pogodio - opisala je Sonja rođendansku tortu. 

Podsjetimo, Sonja se zaručila u ožujku na Maldivima, gdje je otputovala kako bi proslavila desetu godišnjicu veze sa svojim dečkom Goranom Mandićem. Influencerica je sa svojim pratiteljima podijelila sve što se događalo na njihovom odmoru, a među objavama je i videu u kojem ju je Goran zaprosio. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana.

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije