Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva fotografija

Sonja Kovač pokazala svoj novi stan u Zagrebu: 'Dome, slatki dome! Potraga je trajala dugo'

Foto: Instagram screenshot
1/8
26.01.2021.
u 11:36

- Homeoners! Nazdravimo novom poglavlju života! Dome, slatki dome - napisala je Sonja u opisu fotografije na kojoj pozira s Goranom, inače profesionalnim igračem pokera.

Blogerica i influencerica Sonja Kovač napokon je završila potragu za novim domom u kojem će živjeti s dugogodišnjim partneromGoranom Mandićem. Sretnu vijest svojim je pratiteljima otkrila na društvenim mrežama uz fotografiju iz novog zagrebačkog doma.

- Homeoners! Nazdravimo novom poglavlju života! Dome, slatki dome - napisala je Sonja u opisu fotografije na kojoj pozira s Goranom, inače profesionalnim igračem pokera.

- Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac sa traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo, ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremamanja i uređivanja, ne mogu dočekati! - dodala je Sonja. Ispod fotografije iz njihovog novog doma odmah su se počeli nizati komentari.

Foto: Instagram screenshot

"Bravo!", "Neka vas obilje prati na svakom koraku! Zaslužili ste", "Prekrasan ste par", pisali su im pratitelji.

Inače, Sonja i Goran u vezi su više od osam godina, a unatoč tome rijetko ga se može vidjeti na društvenim mrežama.  Par je spojila strast prema putovanjima, ali i pokeru zahvaljujući kojem je Goran prije pandemije putovao diljem svijeta i osvajao turnire.

Foto: Instagram screenshot

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
22:17 26.01.2021.

Kockar i influenterica, kako slatko...

MA
Maliobrtnik
22:05 26.01.2021.

Kog briga za ime Isusa. Pa dajte ljudi pa nismo valjda na ovakve glupe članke spali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije