Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUKA I SRAMOTA

Hana Hadžiavdagić objavila vulgarnu poruku koju je dobila na Instagramu: 'Ovo šalje brižni otac'

Foto: Instagram
1/7
26.01.2021.
u 08:42

- Brižni otac šalje ovakve poruke. Samo dajte, pišite gluposti. Davno sam rekla da sve ide javno kao vaša bruka i sramota, napisala je Hana i uz poruku objavila profilnu sliku pošiljatelja poruke na kojoj je s maloljetnom kćerkom

Influemcerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković na Instagramu je objavila vulgarnu poruku koju joj je poslao jedan pratitelj.

- Brižni otac šalje ovakve poruke. Samo dajte, pišite gluposti. Davno sam rekla da sve ide javno kao vaša bruka i sramota, napisala je Hana i uz poruku objavila profilnu sliku pošiljatelja poruke na kojoj je s maloljetnom kćerkom.

Foto: Instagram screenshot

- Lijepo da jedan otac ženskog djeteta ima potrebu ovakvo pitanje postaviti nekome koga ne poznaje. S obzirom da ću ovo objaviti na Story da javnost vidi s čime imam posla i naravno tvoji prijatelji i obitelj da znaju kakav si kada 'nitko ne gleda', napisala je u odgovoru Hana. 

Foto: Instagram screenshot

 

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
20:18 26.01.2021.

Mnogo bre pismena ova influbleserica, kaj ne? To je jedan od osnovnih uvjeta da ovaj vl piše o njoj.

MI
millla
21:17 28.01.2021.

Kad si vrijedjala curu iz cista mira radi kila onda je to bilo ok? Ajde bolan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije