Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez Meghan

Princ Harry u karanteni je koja traje deset dana, ali ipak će moći doći na sprovod uz jedan uvjet

Foto: NISYND/Pixsell
1/6
13.04.2021.
u 11:08

Pogreb princa Philipa održat će se u dvorcu Windsor u subotu u 15 sati, a princ Harry do tada će biti u karanteni koja je po odredbama britanske Vlade propisana na deset dana, ali postoje iznimni slučajevi u kojima se iz karantene privremeno može izići.

Princ Harry jučer je stigao u Veliku Britaniju, a povod njegova dolaska je pogreb princa Philipa i to je njegov prvi dolazak u domovinu nakon što je prije godinu dana sa suprugom Meghan Markle odselio u SAD i odstupio sa svih svojih kraljevskih dužnosti. U subotu navečer crnim Cadillacom napustio je svoju vilu vrijednu 11 milijuna funti u Kaliforniji i zaputio se prema zračnoj luci, a njegova supruga nije mu se pridružila jer je u visokom stupnju trudnoće i liječnik joj je savjetovao da ne putuje.

Na Heathrow u Londonu sletio je nakon deset sati leta i tamo ga je dočekalo osiguranje i Rang Rover. Navodno je princ odmah otišao u palaču Kensington. Prema pisanju britanskih medija razdoblje karantene provest će u Nottingham Cottageu, jer nakon što je napustio kraljevske dužnosti, njegov dom Frogmore Cottage u okolici dvorca Windsor kraljica Elizabeta prepustila je princezi Eugenie i njezinu suprugu Jacku Brooksbanku.

Pogreb princa Philipa održat će se u dvorcu Windsor u subotu u 15 sati, a princ Harry do tada će biti u karanteni koja je po odredbama britanske Vlade propisana na deset dana, ali postoje iznimni slučajevi poput sprovoda u kojima se karantena može privremeno napustiti i ranije uz priloženi negativan test na koronavirus. Ako mu test, koji će morati platiti 130 funti, bude negativan, princ Harry može ići na sprovod i ne mora se vratiti u karantenu. Prije povratka u SAD Harry će tri dana ranije napraviti test i ako bude negativan, može putovati, ali vlastima mora dostaviti sve podatke o tome gdje će provesti karantenu po povratku u SAD. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije