Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCERICA

Sonja Kovač otkrila koji je bio prvi posao koji je radila te na što je potrošila prvu plaću

Foto: Youtube screenshot
1/12
24.09.2021.
u 07:00

Kako bih skupila neki džeparac po ljeti sam prala prozore na benzinskoj", ispričala je influencerica te dodala da je zaradila "baš lijepu cifru za jednu srednjoškolku".

Influencerica Sonja Kovač (37) kroz svoju je objavu na Instagramu otkrila koji je bio njezin prvi posao. Sonja je u videu istaknula da se radilo o poslu koji je radila tijekom srednje škole u svojem rodnom gradu Bjelovaru. "Kako bih skupila neki džeparac po ljeti sam prala prozore na benzinskoj", ispričala je influencerica te dodala da je zaradila "baš lijepu cifru za jednu srednjoškolku". Objasnila je da je s tim iznosom mogla kupiti nekoliko stvarčica, ali da je ipak taj novac potrošila na svoju veliku ljubav- cipele. "Sonja je otišla za vikend u Zagreb i potrošila sve samo na jedne jedine cipele", ispričala je modna influencerica. Dodala je da su to bile najljepše cipele na svijetu te da ih je stvarno puno nosila, a otkrila je da ih još i danas čuva. 

Podsjetimo, influencerica se bavila i glumom te manekenstvom. Sonja je glumila u televizijskim serijama 'Zauvijek susjedi', 'Bračne vode' i 'Najbolje godine', a sudjelovala je i u realityju 'Farma', kao i u natjecateljskoj zabavnoj emisiji 'Ples sa zvijezdama'. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:00 24.09.2021.

Super je kad imas bogate roditelje, pa se ne moras puno muciti u životu

MM
Mamina maza
07:52 24.09.2021.

žaba

Avatar Hazl113
Hazl113
07:29 24.09.2021.

A klinci.... ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije