Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Ojdanić objavila fotku na kojoj pozira uz Pinčić: 'Što ti je život, da se dvije prijateljice sreću samo na poslu'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
23.09.2021.
u 19:30

Brzo se zaredalo preko 1.400 lajkova, a pratitelji su im dijelili komplimente u komentarima.

Glumica Ecija Ojdanić bila je gost emisije Dobro jutro, Hrvatska, a to je odlučila ovjekovječiti fotkom iz studija, na kojoj je pozirala s glumicom i voditeljicom Doris Pinčić

"Dvije Vlajine, u različitim haljinama. Što ti je život, da se dvije prijateljice sreću samo na poslu" napisala je Ecija uz foptografiju. Doris joj se odmah javila u komentarima. 

 

"Mi se tako volimo da se osjetimo i kad se ne vidimo... Ali ipak onaj ručak stoji" napisala je Pinčić, doj ke glumica naglasila kako je dogovor zapisala u kalendar. 

Brzo se zaredalo preko 1.400 lajkova, a pratitelji su im dijelili komplimente u komentarima

"Predivne ste obje", "Zgodne žene", "Dvije prekrasne dame", "Probudih se u 10 i odmah ugledah najljepši dokaz božjeg stvaranja. Ovo ima samo Hrvatska. Lijepe naše" pisali su. 

Doris i Ecija nerijetko dobivaju gomilu komplinenata na račun svog izgleda. Ecija na Instagramu često pokazuje kako vježba, a slično čini i Pinčić. 

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije