Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PUTOVANJU

Sonja Kovač otkrila kakav je smještaj rezervirala: 'Nije mi svejedno, gdje mi je pamet bila!'

Foto: Instagram
1/18
30.06.2022.
u 13:13

- Vidjet ćemo još hoćemo li ostati tu. Nisam još 100% sigurna - kazala je te sa svojim pratiteljima podijelila kako izgleda to šatorsko naselje u pustinji.

Influencerica Sonja Kovač trenutno se nalazi na putovanju u Americi gdje je proslavila svoj 38. rođendan. Sonja i njezin zaručnik, profesionalni pokeraš Goran Mandić prvo su otputovali u Las Vegas, a sada su se uputili u Nevadu. Par se ovog puta odlučio za putovanje automobilom, a neke njihove doživljaje podijelila je Sonja na svojem Instagram Storyju. Istaknula je da je put dosadan zbog pustinje te da je njezin zaručnik jako fokusiran na vožnju

Influencerica je istaknula i da će prenoćiti u Arizoni, a radi se o noćenju u šatoru usred pustinje. 

- Čija je to pametna ideja bila? Sonjina naravno! Ajmo, malo avanturistički duh ovo-ono. Molim? Gdje mi je pamet bila - komentira je Sonja kada su došli na ranč gdje bi trebali spavati. 

- Nije mi svejedno. Ljudi, ovo je pustinja... Mislim znala sam...  Vidjet ćemo još hoćemo li ostati tu. Nisam još 100% sigurna - kazala je te sa svojim pratiteljima podijelila kako izgleda to šatorsko naselje u pustinji. 

Foto: Instagram screenshot

Influencerica je nakon toga objavila da su ipak oduliči ostati u ovom smještaju te pokazala kako šator izgleda. Nakon noći provedene u Arizona, Sonja je sa svojim pratiteljima podijelila i kako im je bilo te da su uživali u gledanju zvijezda.

- Unutar našeg divnog šatora u srcu Arizone! Proveli smo predivnu noć pod nebom punim zvijezda! Bilo je u najmanju ruku magično! - opisala je.

Podsjetimo, Sonja je strastvena ljubiteljica putovanja, a na jednom od njih se i zaručila. Njezin dugogodišnji partner Goran sudbonosno pitanje upitao ju je u ožujku kada su putovanjem na Maldive proslavili desetu godišnjicu veze. Influencerica je sa svojim pratiteljima podijelila sve što se događalo na njihovom odmoru, a među objavama je i videu u kojem ju je Goran zaprosio. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana. 

Dodajmo da sa svojim pratiteljima dijeli sve događaje s putovanja, a često ih oduševi svojim fotografijama te odjevnim kombinacijama koje bira. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Ključne riječi

Komentara 3

MT
mačak tom
14:13 30.06.2022.

Žena uživa u životu. Tako treba. Kaj bi se ona zafrkavala sa bedastočama kao što su muž, djeca, škola, zadaće ... Treba uživati, a bedaki nek rade na budućnosti Hrvatske. Kaj bu njoj netko zapovijedal i kršil njena ženska prava, a osobito pravo da se spaja sa svemirom.

SA
sani1
13:43 30.06.2022.

Šporkuja. Vidi je kako gazi cipelama po avionskom sjedištu. Valjda tako i doma radi.

DU
Deleted user
14:23 30.06.2022.

Influencerica i pokeraš. Ma bravo, sve čestitke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije