Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCERICA

Sonja Kovač objavila fotku u casual izdanju, pratitelji joj poručili : Najbolje do sada

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/13
14.07.2021.
u 07:00

"Jesam li malo pre casual ili mislite da je ok?", tražila je Sonja mišljenje od svojih pratitelja.

Influencerica Sonja Kovač na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju s odmora, a za svoje pratitelje je imala neka pitanja. Prvo pitanje je bilo što vole obući za odlazak na večeru na moru, a zatim je pitala jedno osobnije pitanje. "Jesam li malo pre casual ili mislite da je ok?", tražila je Sonja mišljenje od svojih pratitelja. "Bogme, ja, kao stručnjak za prirodne ljepote slobodno mogu reći da se nalazim na svom terenu", napisao joj je pratitelj te dodao da su joj ove fotografije najbolje do sada. "Još tamo od 2018. nije bilo tako dobrih fotki", napisao je te istaknuo da je realno da slika ispadne lijepo, kada se lijepa žena fotografija. Udijelio joj je tako kompliment, a i drugi komentari su isticali njezinu ljepotu.

Foto: Instagram screenshot
Inače, influencerica trenutno odmara na Jadranu te je svoju turu Jadranom započela u Opatiji. Tamo je vrijeme provodila sa svojim dečkom, pokerašem Goranom Mandićem. Par je u vezi već devet godina, a kupili su i zajednički stan u Zagrebu.

Podsjetimo, Kovač je javnosti postala poznata kao glumica u seriji 'Zauvijek susjedi', a influencericu na društvenim mrežama prati više od 507.000 ljudi

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Bill Carson
Bill Carson
07:46 14.07.2021.

Sve sanjaju da od instagrama zarađuju preko soft porn sadržaja. Vjeruj mi ova zarađuje dovoljno da joj to bude glavno zanimanje uz određena zanimanja noći koja ne smijem spominjati.

KO
konoplja
07:20 14.07.2021.

Baš me zanima da li si uplaćuješ mirovinsko i što ćeš za 10 godina kada ti se sve objesi? Tužno je gledati naše djevojke kako se svakodnevno prodaju novinama po 500 kn.

AT
ATG
08:08 14.07.2021.

Što je ovdje "casual" ili "influencerica" ne zna značenje riječi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije