Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko to ne zna

Šokantno otkriće Elvisove bivše supruge o njegovoj smrti

Foto: PA/Pixsell
1/3
09.04.2018.
u 11:47

Uskoro se na HBO-u počinje prikazivati dokumentarac o Elvisu Presleyju, a njegova bivša supruga Priscilla uoči premijere izjavila je kako si je kralj rocka oduzeo život.

Novi dokumentarac o životu kralja rocka Elvisa Presleyja uskoro će ugledati svijetlo dana, a uoči premijere na HBO-u njegova bivša supruga Priscilla u televizijskom intervju otkrila je činjenice koje su šokirale obožavatelje, piše The Mirror.

Priscilla je najviše šokirala izjavom da je Presley počinio samoubojstvo i da je njegova ovisnost bila veliki problem koji ga je djelomično gurnuo u smrt.

– Pokušavali smo ga odvojiti od droge, ali on je Elvis, njemu nitko ništa nije mogao narediti – rekla je Priscilla. Obitelj nije mogla ništa napraviti da ga spasi od droge niti od depresivnih misli. Nedavno su pronađena i pisma koje je navodno slavni glazbenik napisao svom menadžeru Joe Espositu u kojem piše da mu je dosta svega. U dokumentarcu se navodi kako si je Presley oduzeo život kada je popio veliku količinu tableta protiv bolova.

Priscilla krivi američku vojsku za Elvisovu ovisnost. Kaže kako je tijekom služenja vojnog roka uzimao tablete kako bi ostao budan na straži i tako je počela njegova priča s ovisnošću. 

1/12

Komentara 1

GE
genex
14:00 09.04.2018.

haha uzimao tablete da bi ostao budan na straži.pa taj straže nije vidio osim ako ne računamo njegovo stražarenje s njemačkim starleticama cijele noći.priča oko njegovog služenja vojnog roka je marketinški potez koji je koristio i njemu i vojsci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije