Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turbulentan odnos

Poznati pjevač nakon teškog prekida utjehu pronalazi u vjeri

Foto: DPA/Pixsell
1/3
21.03.2018.
u 21:16

Selena Gomez i Justin Bieber nedavno su se ponovno pomirili pa opet prekinuli i dodali još jednu dramu u sedmogodišnju vezu

Izvor blizak glazbeniku Justinu Bieberu tvrdi da 24-godišnjak izrazito pati otkad je ponovno prekinuo vezu s pjevačicom Selenom Gomez, s kojom već sedam godina prekida i ponovno se miri, a Selena je rekla da joj treba pauza kako bi se više fokusirala na sebe.

Iako je Justin rekao da podržava Seleninu odluku da uzme predah, prijatelji se boje da će mu s vremenom biti sve gore jer teško podnosi razdvojenost. Za pomoć u teškim vremenima obratio se prijateljima, obitelji i vjeri.

“Preispituje sve u svom životu. Iako na bankovnom računu ima milijune, osjeća se beskorisno i isprazno. Za sve je kriv prekid sa Selenom. Uvijek je mislio da se može osloniti na njihovu vezu”, kaže izvor blizak pjevaču. Nedavno su strani mediji pisali o tome kako je Justin odlučio provesti dva tjedna sa svojim svećenikom kako bi se fokusirao više na vjeru.

Izvor je sada otkrio da su njemu bliski ljudi savjetovali da nakon prekida porazgovara s osobom kojoj vjeruje i čije savjete uvijek sluša, a to je svećenik Carl Lentz. I nakon posljednjeg prekida sa Selenom Justin je bijeg potražio u vjeri. 

Komentara 2

RI
rikavac
23:44 21.03.2018.

Vjeri? Sta ti znas drogeras o vjeri i obitelji.

DU
Deleted user
22:08 21.03.2018.

Gdje su mi maramice, nisam trebala ni otvarati clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije