Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenada preminuo

Smrt mladog pjevača potresla je glazbeni svijet

Foto: Instagram
1/4
28.03.2018.
u 13:45

Seo Minwoo, pjevač popularnog južnokorejskog pop benda 100%, preminuo je u svom domu u 33. godini.

U 33. godini preminuo je poznati južnokorejski glazbenik Seo Minwoo, piše People.

Seo je bio pjevač megapopularnog boy benda 100%, a pronađen je mrtav 25. ožujka u svom domu u Seoulu. Njegova diskografska kuća u priopćenju piše kako je popularnom pjevaču zatajilo srce, ali čeka se i nalaz obdukcije kako bi  se utvrdio točan uzrok smrti.

– Njegova obitelj, članovi benda i izdavačka kuća Top Media duboko su pogođeni ovom tužnom vijesti – piše u priopćenju. Obitelj ne želi objaviti vrijeme pogreba jer želi da na pokopu budu prisutni samo članovi obitelji.

Na svom Instagramu od njega se oprostio i bivši član benda Changbum koji je napisao: "Nadam se da uživaš i da ti je ugodno na nebu: Želim ti da budeš sjajna zvijezda."

Minwoo je bio i glumac, a bend je napustio 2014. godine nakratko kako bi odslužio vojni rok. Njihov zadnji veliki hit je "Song for you" koji je objavljen početkom ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije