Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štrajk glumaca

Sofia Vergara sudskim putem traži povišicu

'sofia1_nnn_sce_250712'
''
25.07.2012.
u 18:40

Autori serije "Moderna obitelj" tvrde kako su glumci potpisali ugovor u kojem stoji kako nemaju mogućnost napredovanja

Ekipa serije \"Moderna obitelj\" podnijela je zajedničku tužbu protiv studija 20th Century Fox od kojeg traže više plaće. Autori showa, tvrde glumci Sofia Vergara, Ty Burrell, Julie Bowen, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson i Ed O\'Neill obvezali su ih na sedmogodišnji rad bez mogućnosti napredovanja.

U ugovorima stoji da Sofia Vergara može po snimljenoj sezoni dobiti povišicu od pet, a ostali glumci od četiri posto, čime se, tvrde, krše kalifornijski zakoni. Čelnici studija nisu komentirali napad glumaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije