Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek dotjerana

Sofia Vergara: Bez šminke ne idem ni smeće baciti

sofia vergara
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
22.11.2013.
u 08:40

Sofia Vergara nije pobornica prirodnog izgleda. – Imam svijetle trepavice pa na njih stavljam kilu maskare, otkrila je glumica.

Sofia Vergara nije pobornica prirodnog izgleda. – Imam svijetle trepavice pa na njih stavljam kilu maskare. Nema šanse da izađem iz kuće, a da nisam tip-top sređena, rekla je lijepa Vergara koja se šminka otkako je bila tinejdžerica.

– Ja sam latino podrijetla i uređujem se bez obzira na sve. Radim to automatski. Ne vjerujem u prirodan izgled i na licu uvijek imam rumenila. Bez šminke čak ni smeće ne idem baciti, izjavila je Vergara za indijsko izdanje magazina GQ. Trudi se zdravo jesti i vježbati, no nikako se ne može odreći kolača i čokolade.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maraaa
maraaa
09:31 22.11.2013.

e jadna ti kad smeće ne možeš baciti bez šminke. koja je to patnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije