Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmori se...

Snježana Tribuson: “Učinit ću sve da Veru zadržim i u šestoj sezoni”

Vera Zima
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/4
24.04.2013.
u 13:00

– Vera je duša serije i učinit ću sve da je zadržim. Već je napisano sedam nastavaka šeste sezone serije koja bi se, bude li sve u redu, mogla početi snimati za oko šest mjeseci, i u njima lik Ruže i te kako postoji.

Gledatelje HTV-ove humoristične serije “Odmori se, zaslužio si” glumica Vera Zima, koja igra Ružu Kosmički, prošli tjedan šokirala je viješću da napušta seriju jer se više ne osjeća ugodno na setu. Scenaristica serije Snježana Tribuson ne traži joj zamjenu već kaže:

 – Vera je duša serije i učinit ću sve da je zadržim. Već je napisano sedam nastavaka šeste sezone serije koja bi se, bude li sve u redu, mogla početi snimati za oko šest mjeseci, i u njima lik Ruže i te kako postoji. U ovom trenutku i ne razmišljam o tome tko bi Veru mogao zamijeniti, uopće mi se ne sviđa ta ideja.

Ipak, Tribuson smo ponudili svoj prijedlog zamjena za Veru Zimu, a izbor je pao na glumice Mirelu Brekalo, Lelu Margitić i Elizabetu Kukić. O prijedlogu je rekla:

– To su fantastične glumice, ali nisu u postavi moje vizije Ruže. Tragični događaji poput smrti Čede Martinića i Pređe Vušovića nepovratni su pa je u tom slučaju intervencija u likove logična. A Vera je tu i nadam se da će se predomisliti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije