Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez srama

Snježana Mehun se fotkala u badiću i otkrila koja joj je omiljena poza

Foto: Instagram
1/8
08.07.2019.
u 14:57

Snježana se našalila s pratiteljima na Instagramu. Nedavno je prvi put progovorila o svojoj novoj vezi s austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom.

Poduzetnica i dizajnerica Snježana Mehun objavila je fotku s bazena, te pratiteljima pokazala koja je njezina najdraža poza za fotografiranje., za koju je sigurna da bi mogla postati novi trend među influencerima.

"Omiljena poza u vodi “Isus na križu” očekujem da uskoro postane influencerski trend. Potreban vam je samo strpljiv fotograf i nekoliko godina treniranja plivanja i fantastična lokacija", našalila se Snježana, koja je nedavno prvi put progovorila o svojoj novoj vezi s austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom.

Foto: Instagram Asos

Rekla je kako ju je Franz osvojio inteligencijom i osobnošću, a zbližili su se jer je on hodao s njom na Sljeme. Kaže da voli Schillinger voli planinariti i imaju neke zajedničke strasti. Upoznali su se prošle jeseni preko poslovnih partnera, a zaljubili su se prije dva mjeseca.

Nemaju problema s vezom na daljinu jer je Franz zbog poslovnih obaveza često u Zagrebu. Ipak, o udaji ne razmišlja, kaže da je to obavila dva puta i više ne osjeća pritisak.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

 

Ključne riječi

Komentara 7

SK
skupiduša
15:23 08.07.2019.

O kada bi postojale novine bez ovih glupostl; tko se slikao golisav, što mu se vidi, s kim je u vezi, koga briga, privatna stvar!

JU
juma
15:28 08.07.2019.

Draga gospodjo Mehun, Isus je na krizu bio u okomitom polozaju. Vi ste pak , valjda iz navike, zauzeli horizontalni. Bez uvrede, ali svatko se najbolje osjeca u onome u cemu je dobar.

IN
inox14
15:43 08.07.2019.

Po kojim kriterijima ova posvudusa zasluzuje clanak u novinama koje ljudi kupuju za 8 kn?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije