Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomila se

Snježana briznula u plač nakon pobjede u 'Večeri za 5': 'Nikad nisam ništa dobila u životu'

Foto: RTL
1/12
20.10.2023.
u 19:00

"Uzbuđena sam, nikad nisam ništa dobila u životu", kroz suze je otkrila pobjednica tjedna. "Nisam očekivala da ću ja pobijediti, nisam očekivala. Nagradu ću dati sinu za harmoniku", zaključila je Snježana

Pobjedu u ovotjednoj 'Večeri za 5' odnijela je Snježana Štefan Pavlović! "Uzbuđena sam, nikad nisam ništa dobila u životu", kroz suze je otkrila pobjednica tjedna. "Nisam očekivala da ću ja pobijediti, nisam očekivala. Nagradu ću dati sinu za harmoniku", zaključila je! Drugo mjesto podijelili su Marko Starčević i domaćin Karlo Kolert. 

Maturant iz Popovače zatvorio je ovotjednu 'Večeru za 5'. Mladić koji školu pohađa u Kutini ima niz interesa i aktivnosti, a kuhanje mu je jedna od većih zanimacija. Za svoju večeru dobio je 34 boda. Deset bodova udijelila mu je Katarina, dok mu je Marko dao osam bodova - zbog suhe piletine i pogačica od čvaraka. Snježana B. mladiću je dala osam bodova, baš kao i pobjednica Snježana Š., koja je sva Karlova jela pohvalila!

1/30

Pripravu večere Karlo je započeo desertom naziva 'Hladna čarolija'. Snježana Š. i Katarina predosjetile su da će Karlo ponuditi cheesecake, a Karlo je tu slasticu ekipi zaista i poslužio. Nakon priprave deserta, Karlo se okrenuo predjelu - 'Moslavačkom duu'. Pogačice od čvaraka i punjena jaja mladić je s lakoćom pripremio, a onda se za kraj bacio na glavno jelo. 'Fantazija okusa' skrivala je zapečenu punjenu piletinu u umaku od gljiva, s njokima od batata kojeg Karlo sam uzgaja. 

Uspješno je mladić priveo pripravu hrane kraju, a potom ekipu dočekao u svom domu, uz prigodne aperitive - višnjevac, rakiju od šljivovice i orahovac. "Bili smo opušteni najviše dosad. Probala sam orahovac i bio je baš dobar, malo jači, ali dobar", komentirala je Katarina. "Bio je toliko smeten i imao tremu, sav se tresao i znojio", drugačijeg je dojma bila Snježana Š. 

VEZANI ČLANCI: 

'Moslavački duo' prvi je stigao pred ekipu. "Tipično za 17-godišnjaka složeno na oko, ali ne bih mu zamjerila", komentirala je predjelo Katarina. Snježani B. se predjelo naizgled svidjelo pa se s Katarinom nije složila. "Sve je bilo dobro, samo su pogačice bile malo tvrde", komentirao je Marko, pak, okus predjela. "Sve to volim, bilo mi je fino, odlično", zaključila je Snježana B., a onda je uslijedilo glavno jelo.

Karlo je ponudio 'Fantaziju okusa'. Umak od gljiva, njoki od batata i zapečena punjena piletina ekipi su se svidjeli. "Okus glavno jela je bio fenomenalan", pohvalila je mladića Snježana Š. "Bilo je ok, samo je piletina bila malo suha, ali dobro", dodao je Marko. Za kraj, stigao je ekipi i desert. "Simpatičan, mladenački izgled deserta", komentirala je izgled slastice Snježana B. "Desert je bio jako dobar", pohvalila je srednjoškolca i Katarina. 

Ekipi je Karlo za kraj poklonio i proizvode iz vlastite proizvodnje te ih iznenadio svirkom uživo. Mlada pijanistica Roberta ekipi je zasvirala i zaključila odličnu Karlovu večeru. Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Foto: RTL

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije