Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaposlenici je optužili

Službeno završena istraga o maltretiranju Meghan Markle! Palača zna odgovore, ali zbog ovog odbijaju komentirati

Foto: PA/Pixsell
1/10
21.06.2022.
u 21:50

Dvoje "viših djelatnika" optužilo je Meghan za maltretiranje dok je još jedna bivša zaposlenica rekla da ih je 'ponižavala'.  Još jedna pomoćnica rekla je da je Meghan koristila 'emocionalnu okrutnost i manipulaciju što bi se moglo nazvati i maltretiranjem'.

Nakon više od godine dana službeno je gotova privatna istraga Buckinghamske palače protiv vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle protiv koje su se pojavile glasine i optužbe da je maltretirala svoje osoblje prije nego se preselila u Kaliforniju s princom Harryjem.

Iako je sama Kraljica naložila neovisnu istragu privatne odvjetničke tvrtke, izvješće koje su sastavili nikada neće biti objavljeno, piše The Sunday Times. Neslužbeni izvori iz palače kažu kako je razlog upravo eskalacija napetosti između Sussexovih i ostatka kraljevske obitelji koja bi se mogla dogoditi nakon objave istrage, a to se želi spriječiti. 

Istraga je obuhvatila saslušanja četiri ili pet članova pomoćnog tima Harryja i Meghan, iako je za njih u nekim trenutcima radilo i do 25 zaposlenika koji bi se mogli smatrati potencijalnim svjedocima, ali ostali nisu imali pritužbe.

Palača oko ovog neće dati ni službenu izjavu, a vrlo je vjerojatno da rezultati istrage neće biti uključeni u ovogodišnji službeni izvještaj koji bi trebao biti javno objavljen u lipnju.

Podsjetimo, dvoje "viših djelatnika" optužilo je Meghan za maltretiranje dok je još jedna bivša zaposlenica rekla da ih je 'ponižavala'.  Još jedna pomoćnica rekla je da je Meghan koristila 'emocionalnu okrutnost i manipulaciju što bi se moglo nazvati i maltretiranjem'.

Vojvotkinja je odmah odbacila optužbe, a kasnije je Oprah Winfrey u dugom kontroverznom intervjuu dala do znanja da Buckinghamska palača koristi medije kako bi 'pronosila potpuno lažnu priču'.

VIDEO>>Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije