Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET TRUDNA

Službeno potvrđeno: Megan Fox čeka drugo dijete sa suprugom

megan fox, brian austin green
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
02.08.2013.
u 12:53

Mogu potvrditi da Megan očekuje drugo dijete sa svojim suprugom Brianom, oboje su vrlo sretni – rekla je Leslie Sloane Zelnick, predstavnica Megan Fox

Glumačke megazvijezde Megan Fox i Brian Austin Green čekaju drugo dijete, javlja New York Post.

– Mogu potvrditi da Megan očekuje drugo dijete sa svojim suprugom Brianom, oboje su vrlo sretni – rekla je Leslie Sloane Zelnick, predstavnica Megan Fox.

Fox i Austin Green, koji je najpoznatiji po ulozi mladog Davida u svojedobno vrlo popularnoj seriji Beverly Hills, u braku su od 2010. godine i već imaju sina Noaha starog 9 mjeseci.

Fox, poznata po atraktivnom izgledu postignutom uz pomoć niza plastičnih operacija, rekla je da ju je majčinstvo promijenilo.

– Blagoslovljena sam otkad imam sina, kao što sam sretna i što radim. Ali moje najveće zadovoljstvo ipak je u trenucima koje provedem sa sinom – rekla je Megan u siječnju ove godine, kada je i najavila da želi imati još djece. Želja joj se očito ostvarila.

>> Megan Fox: Otkad imam sina, gluma mi više nije važna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije