Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prema božjem planu'

Službeno je! Doris Pinčić više ne skriva vezu s 13 godina starijim menadžerom

Foto: Facebook
1/8
22.06.2022.
u 15:00

Doris je na svom Facebook profilu objavila kako je u vezi s 13 godina starijim Davorom Guberovićem iz Daruvara koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu. Nakon toga je promijenila i naslovnu sliku na Facebooku i objavila znakovitu poruku: 'Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu".

Voditeljica Doris Pinčić (33) više ne skriva kako je dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice ponovno zaljubljena. Doris je na svom Facebook profilu objavila kako je u vezi s 13 godina starijim Davorom Guberovićem iz Daruvara koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu. Nakon toga je promijenila i naslovnu sliku na Facebooku i objavila znakovitu poruku: 'Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu". 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Nakon toga je promijenila i naslovnu sliku na Facebooku i objavila znakovitu poruku: 'Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu". 

 

O njihovoj vezi prvi se put pisalo u ožujku ove godine, kada su zajedno popeli na Kilimanjaro O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona. 

- Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može..  Spontani razgovor početkom siječnja s @guberovicdavor i moje brzo da,dovelo nas je do @hrvoje.rupcic, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo. - napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi.

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Rogoznice.

Inače, Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

VIDEO: Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da' 

 

Komentara 18

Avatar ZLO
ZLO
15:58 22.06.2022.

Doris, ja sam još uvijek dostupan! Malo sa stariji od Davora, al imam puno više love od njega. Podatke sam ostavio redakciji ukoliko postoji interes.

YO
yopi
20:32 22.06.2022.

Kako nikad nije parketar ili zidar?

ZA
zagi101
17:06 22.06.2022.

ovaj je iz Daruvara ko i ja, moš mislit, samo ima registriranu firmu tamo zbog poreza a Doris trči za parajlijama, dosta joj je siromačeka pjevaćića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije