Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav?

Slovenski premijer uhvaćen s 20 godina mlađom TV voditeljicom, atraktivnu Tinu ranije su povezivali i s ministrom

Foto: Instagram, Pixsell
1/5
09.01.2023.
u 10:33

Robert Golob i Tina Gerber upoznali su se preko njezine sestre Urške Gaber, koja mu je prvo bila pomoćnica u energetskoj tvrtki Gen-I, a sad je zaposlena u kabinetu predsjednika Vlade.

Slovenski mediji raspisali su se o navodnoj vezi premijera Roberta Goloba (55) i 20 godina mlađe misice Tine Gaber (35). Napise nije komentirao nitko od aktera jer je poznato da Golob ne govori o svom privatnom životu u javnosti. Šuškanja su krenula nakon što su Robert i Tina zajedno viđeni u jednoj trgovini namještaja, a zatim i  na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, koji je prenosila talijanska privatna televizija Canale 5.  Iz kabineta slovenskog premijera tada su za 24 Ur odgovorili da Robert Golob ne želi komentirati pitanja o privatnom životu.

Inače, Robert i Tina upoznali su se preko njezine sestre Urške Gaber, koja mu je prvo bila pomoćnica u energetskoj tvrtki Gen-I, a sad je zaposlena u kabinetu predsjednika Vlade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Golobva navodna nova odabranica poznato je lice slovenske javne scene. Televizijska voditeljica i bivša misica od ranije je poznata i i kao bivša djevojka pjevača Jane Plestenjaka, a mediji su pisali kako je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom za promet Patrikom Vlačičem.

Golob se prošle godine razišao sa suprugom Janom Nemec, a glasine o razvodu nikada nije javno komentirao. U prednovogodišnjoj emisiji "Svijet" na Kanalu A otkrio je samo da živi sam sa svojom djecom.

Atraktivnu Tinu slovenski premijer prati i na društvenim mrežama gdje joj često lajka fotografije. I ona pruža veliku podršku Golobu, još u travnju prošle godine bila je u njegovom izbornom stožeru, a od tada su nekoliko puta zajedno viđeni u javnosti. Jesu li sa samo prijatelji ili ipak nešto više za sada ne možemo sa sigurnošću tvrditi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:48 09.01.2023.

Iskustvo je majka znanja, pa koliko je čuti ova je prilično toga prošla, nekoliko nogometaša i političara i evo je u krilu predsjednika vlade Slovenije. Ono što mogu reći, nije bila moja i nije mi dala, pa mogao bih biti malo zajedljiv, no neka joj bude .. Voljeti će ona njega do zadnjeg eura koji joj je spreman uložiti u škrabicu i zadnjeg atoma njegove moći, a onda opet nekom "jakom". Doduše, ima nešto i argumenata ..

DI
dino85
13:06 11.01.2023.

To je tako, kad bednom upadneš u taj krug, gdje se diskrecija plaća, dobrim poslom i sigurnom starosti, tu se ne ispada lako, A ti ljudi nisu sitničari, kod njih nema jedan više ili manje. Nabaci.

MA
Maslac
08:51 10.01.2023.

Pa ni taj Golob ni bedast. Samo napred.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije