Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"13 razloga zašto"

Slomila se! Zvijezda kontroverzne serije ugasila Instagram nakon okrutnih komentara

Foto: Instagram
1/3
31.08.2019.
u 21:10

Nakon što su počeli pristizati okrutni komentari na račun njezine uloge u seriji "13 razloga zašto", glumica Grace Saif odlučila je ugasiti Instagram.

Zvijezda serije "13 razloga zašto" koja se bavi temom samubojstva tinejdžera, Grace Saif, ugasila je Instagram račun nakon što su lavine okrutnih komentara na račun njezinog lika iz istoimene serije okupirale njezin profil.

U seriji glumi lik Ani Achole i nije nimalo popularna, a sada je to osjetila i na vlastitoj koži u pravom životu. Po dolasku u treću sezonu, Ani postaje narator radnje. Naime, ona dolazi iz Velike Britanije na školsku razmjenu, a njezina je majka radila za obitelj Brycea Walkera, dečka čije je ubojstvo obilježilo Liberty High srednju školu.

Zbog svoje osebujnosti u seriji počele su joj pristizati ponižavajuće uvrijede i prijetnje pa je odlučila da je najbolje za nju povući se s društvenih mreža. Nedugo nakon toga ugasila je profil pa ga ponovno aktivirala, ali je izbrisala sve stare objave. Ostale profile na društvenim mrežama je zaključala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ani Achola

A post shared by Grace Saif (@gracesaifx) on

- Ne razumijem zašto joj zamjeraju zbog lika kojeg glumi na televiziji?? - začuđeno je napisao fan na Instagram fan profilu glumice.

- Sviđa mi se njezin lik i ona, a ljudi bi ju zbilja trebali prestati mrziti - napisala je ogorčeno obožvateljica.

Prve dvije sezone glavna naratorica bila je Hannah Baker, djevojka koja je počinila samoubojstvo i koja svoju priču o vršnjačkom zlostavljanju koje ju je dovelo do toga počinje u prvoj sezoni. 

Ključne riječi

Komentara 2

UM
Umoran
23:32 31.08.2019.

Nagradno pitanje za novinara: A kako se ugasi Instagram? Kućnom vodom, vodom sa vatrogasne naprtnjače ili Kanaderom?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:51 31.08.2019.

Vrlo jednostavan odgovor. Doticna je gorljivi zagovorbik pokreta black lives matter koja zahtijeva reoaracije za ropstvo i zagovara ubijanje bijelih ljudi. Kaj drugo za ocekivari? Netko iz sveg glasa i snagom koju joj daje liberalna televizija poziva na ubojstvo nekoga samo zato jer je bijele rase?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije