Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavaljena je i šesta sezona

Sljedeće godine novi nastavci 'Krune': Dianin intervju za BBC bit će središnja radnja pete sezone

Foto: Promo
1/3
29.10.2021.
u 06:30

Gledatelje najviše zanima kako će se razvijati odnos između princa Charlesa i princeze Diane, koje u ovoj sezoni glume Dominic West i Elizabeth Debicki.

Peta sezona serije “Kruna” na streaming servis Netflix stiže u studenome 2022., a u novim nastavcima, koji neće, kako pišu pojedini mediji, biti i posljednji jer će se snimati i šesta sezona, gledamo nove drame u britanskoj kraljevskoj obitelji.

Kratki video najave nove sezone koji je osvanuo na YouTubeu obožavateljima je otkrio i kako će kraljica Elizabeta izgledati u petoj sezoni, u kojoj je utjelovljuje Imelda Staunton. Gledatelje najviše zanima kako će se razvijati odnos između princa Charlesa i princeze Diane, koje u ovoj sezoni glume Dominic West i Elizabeth Debicki. Podsjetimo, u četvrtoj sezoni, na kraju kada se cijela obitelj okupi na božićnoj zabavi, princeza Diana cijelo se vrijeme drži po strani, a sljedeće godine prikazat će se raspad braka Charlesa i Diane te intervju koji je dala za BBC i koji je napravio veliku štetu kraljevskoj obitelji. Britanski mediji spominju upravo taj sporni intervju u kojem je Diana rekla da je u njezinu braku uvijek postojala treća osoba.

– Bilo nas je troje u braku pa je pomalo bila gužva – rekla je 1995. godine Diana u intervjuu novinaru BBC-ja Martinu Bashiru, ali i priznala da je i ona bila nevjerna. Istragom je nedavno utvrđeno da je Bashir do intervjua došao na prijevaru i zato su prinčevi William i Harry zatražili da BBC više ne prikazuje taj intervju. Novi Charles i Diana imaju težak zadatak jer su njihovi prethodnici Emma Corrin i Josh O’Connor za svoju interpretaciju Charlesa i Diane nagrađeni Zlatnim globusom. Glumica koja će u petoj sezoni glumiti princezu Anne je Claudia Harrison, a većina događaja pete sezone odvija se početkom i sredinom devedesetih.

– Kad smo počeli razgovarati o petoj sezoni, ubrzo je postalo jasno da bismo trebali, kako bismo udovoljili bogatstvu i složenosti priče, snimiti i šestu sezonu. Ta sezona neće nas dovesti ništa bliže sadašnjim događajima, već će nam jednostavno omogućiti da se detaljnije posvetimo razdoblju koje pokrivamo – razveselio je nedavno autor serije Peter Morgan informacijom o šestoj sezoni koja će se emitirati 2023. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije