Naslovnica Showbiz Zvijezde

Slijepa Hrvatica glasom osvojila žiri njemačkog Voicea

Sinoć je maestralno otpjevala klasik Marvina Gayea "I Heard It Through The Grapevine", a svi članovi žirija vrlo brzo su okrenuli stolce. Skromna Bernarda članove žirija prvo je pitala je li se uopće netko okrenuo.
22. listopada 2018. u 11:24 1 komentara 12285 prikaza
Bernrada Brunović
Foto: Sat1/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Bernarda Brunović, 25-godišnja Hrvatica koja živi u Švicarskoj, vijest je dana u njemačkim medijima zbog briljantnog nastupa na njemačkom Voiceu. Ono što je, osim glasa, posebno impresioniralo jest Bernardina životna priča. Djevojka je slijepa od rođenja, zbog čega se njezina obitelj i preselila u Švicarsku. 

Dalmatinska šansona 19. Dalmatinska šansona Žiri očarala Bernarda Bruno, a publiku Marko Škugor

– Nijedna operacija mi nije pomogla, čak sam i izgubila lijevo oko pa sad imam staklenu protezu. Kad mi je bilo 15 godina rekla sam da mi je dosta bolnica, lijekova i narkoza – rekla je Bernarda.

Djevojka se posvetila glazbi i krenula pjevati pod umjetničkim imenom Bernarda Bruno. Napisala je više od  250 pjesama, nastupala i na švicarskom izboru za pjesmu Eurovizije. Njena pjesma "Confidence" osvojila je drugo mjesto. Hrvatska publika je pamti po nastupu na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku. Ne samo da je nastupila nego je pobijedila dva puta, i to s pjesmama "Olujna noć" i "Gdje da nađem mir", koje su napisali Duško Rapotec-Ute i Robert Pilepić.

Rumunjski The Voice Žiri je pao na koljena nakon što je ovaj pjevač izveo Jacksonov hit

Sinoć je maestralno otpjevala klasik Marvina Gayea "I Heard It Through The Grapevine", a svi članovi žirija vrlo brzo okrenuli su stolce. Skromna Bernarda članove žirija prvo je pitala je li se uopće netko okrenuo.

 

– Postoji nekoliko trenutaka u cijelom showu koji su za nas posebni. Jedan od njih je ovaj trenutak. Vjeruj mi, ne događa se često da sva četiri člana žirija pritisnu zeleno svjetlo i bore se za kandidata – rekao je Mark Forster, jedan od četiri člana žirija.
Žiri je bio toliko oduševljen Bernardom da je Michael Patrick Paddy Kelly, inače poznati pjevač grupe Kelly Family i član žirija, zapjevao s Bernardom "Don't Dream It's Over" od Crowded House.  Njega je i izabrala za mentora. 

Stefany Žužić Mlada pjevačica: 'Borila sam se sama sa sobom: što ako se osramotim...'

– Bilo je nekoliko trenutaka u mojem životu kad mi je glazba pomogla. Čula bih pjesmu u teškom trenutku, a onda bih u pjesmi našla snagu da ustanem i borim se. Dok god živim, uvijek postoji nada – san da ću jednog dana vidjeti – rekla je Bernarda na kraju svog nastupa. 

SPA DOŽIVLJAJ
Trendovi u uređenju kupaonice – u kakvim kupaonicama ćemo uživati narednih godina

A1 izdvaja za Vas