Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više od 2 milijuna pratitelja

Slavni YouTuber počinio samoubojstvo, a shrvana supruga se obratila fanovima

Steve Cash
Foto: Instagram/Facebook
1/3
18.04.2020.
u 17:22

Steve Cash, YouTuber kojeg je proslavio kanal Talking Kitty Cat, počinio je samoubojstvo u 41. godini života.

U 41. godini života proslavljeni youtuber Steve Cash izvršio je samoubojstvo, a o tragičnom odlasku fanove je obavijestila njegova supruga Celia.

Foto: Instagram/Facebook

- Jutros sam izgubila svog najboljeg prijatelja, mentora, ljubavnika, sve. Žao mi je što moram reći da je moj suprug Steve Cash oduzeo sebi život ovog jutra 16. 4. 2020. Molim vas, imajte razumijevanja i dajte obitelji vremena da tuguje... Ali znajte da Stevea više ništa ne boli - napisala je ona uz fotografiju.

Inače, Steve se proslavio videima i YouTube kanalom "Talking Kitty Cat" koji je pratio život mačaka na zabavan način i često im je davao uloge u svijetu u kojem bi se one nalazile. Među najpopularnijim videima bio je i onaj o mačku Sylvesteru koji je vodio svoj dnenvik. Na svom kanalu, Steve je imao preko dva milijuna pratitelja, a njegovi videi imali su više od 700 milijuna pregleda.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima.

YouTube zajednica je zgrožena nad tragičnim odlaskom kolege, a da je ovaj svijet stvaranja izložen riziku svjedoči i samoubojstvo mladog mu kolege Desmonda Etike Amofaha, koji je skočio s mosta prošlo ljeto.

Amofah je videe na YouTubeu počeo objavljivati prije sedam godina, a u međuvremenu je skupio 800 tisuća pratitelja. Fanovi su ga vjerno pratili dok je igrao i komentirao Nintendo igrice. No, krajem 2018. godine  javno je počeo govoriti o tome da ima psihičkih problema. Tada je i ugasio svoj kanal i kazao kako ima suicidalne misli. 

Policija je danas 25. lipnja 2019. potvrdila smrt Desmondovu smrt nakon što mu je tijelo pronađeno u east Riveru u New Yorku, izvijestili su strani mediji. Dva dana prije toga njegove stvari pronađene su na mostu na Manhattanu, a Amofah, poznatiji po nadimku Etika, snimio je i oproštajnu poruku. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:43 18.04.2020.

Ko sve danas nema 2 miliona pratitelja na Yu tubu. Žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije