Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIĐA MU SE OVDJE

Slavni Oskarovac pozirao s našim stjuardesama: Oduševljene smo njegovim hrvatskim izgovorom

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
07.05.2021.
u 12:30

Glumac Rami Malek (39) u Zagreb je stigao u pratnji djevojke Lucy Boynton koja snima britansku mini seriju The Ipcress File.

Oskarovac Rami Malek (39) sa zadovoljstvom je pozirao sa stjuardesama na letu Croatia Airlinesa, pohvalila se aviokompanija na svojim službenim društvenim mrežama. Glumac nije prošao nezapaženo pa su ga stjuardese zamolile za fotografiju.

It was a pleasure having Rami Malek on board! 🥰✈️ P.S. We were amazed by his Croatian pronunciation! 👏 #CroatiaAirlines #fly #discover #RamiMalek

Posted by Croatia Airlines on Thursday, 6 May 2021

 - Bilo nam je zadovoljstvo imati Rami Maleka na letu. P.S. Bile smo oduševljene njegovim hrvatskim izgovorom! - napisali su ispod vesele fotografije na kojoj svi nose maske.

One su si tako osigurale cjeloživotnu uspomenu, a zvijezda "Bohemian Rhapsodyja" ponovno je pokazala da ne odolijeva Hrvatskoj. Sredinom travnja viđen je na terasi poznatog hotela s glumicom Lucy Boynton (26), kojoj je stigao u pratnju dok ona snima seriju u Zagrebu.

21.04.2021., Zagreb - Poznati glumac Oscarovac Rami Maleka uziva u Hrvatskoj s djevojkom Lucy Boynton koja je u Zagreb došla zbog snimanja britanske mini-serije The Ipcress File. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Slavni par već je boravio u Hrvatskoj i to prošlo ljeto kada su odmor s prijateljima proveli na otoku Braču čak tri puna tjedna. Glumac je prije dvije godine u intervjuu za Večernji list otkrio da je već posjetio Zagreb, nakratko i Split te da je probao travaricu.

Svoju odabranicu upoznao je za vrijeme snimanja filma "Bohemian Rhapsody" u kojem je utjelovio slavnog Freddyja Mercuryja, a ta uloga donijela mu je Oscara.

VIDEO Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli nakon 24 godine veze

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije