Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa sela na pozornicu

Marijana iz LJNS: 'Voljela bih snimiti duet s Grašom i Doris Dragović, a maštam i o odlasku na Eurosong'

Foto: RTL
1/9
07.05.2021.
u 09:53

"Navikla sam na udarce, na govor mržnje, na podcjenjivanje, omalovažavanje, govor iza leđa, sakrivanje kad se priča o meni jer tako ne mogu odgovoriti i reći tko je zapravo kakav u cijeloj priči", kaže Marijana.

Marijana Vukelić (36) u showu ''Ljubav je na selu'' bori se za srce Nevena Landeka (26). Marijana je već na samom početku nove 13. sezone pokazala svoju strast prema pjevanju pa je goste svojim glasom zabavljala već na tulumu dobrodošlice. 

U prošloj sezoni kada je bila na farmi Mire Vojvodića iz Donje Jelenske, otkrila je da je po struci magistra ekonomije, no prava ljubav joj je pozornica. Marijana tako pjeva i glumi, a sada je otkrila i ponešto o svojim hobijima, željama i planovima što se tiče glazbene karijere.

– Razmišljala sam o sudjelovanju na Dori još odavno. Nekako mislim da bi me se više uzelo u obzir kad bih pod okriljem nekog poznatog autora sudjelovala na Dori. No, možda ipak probam sama. Vidjet ćemo – kazala je Marijana za RTL.hr pa dodala: – Bilo bi mi drago predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

Foto: RTL
Otkrila je i što misli o ovogodišnjoj predstavnici, Albini Grčić. – Albina je O. K. Pjesma mi se jako sviđa. Producent je napravio odličan posao. Taj specifičan zvuk u pjesmi mi je super. Po tome se i izdvojila od drugih pjesama na Dori i na prvu osvojila. Prvo razmišljanje mi je bilo da će svakako biti pri vrhu. No, mislim da ipak sve ovisi o trenutku, o toj večeri. Sve je moguće. Svakako želim puno uspjeha – kazala je Vukelić koja je otkrila i s kim bi voljela jednog dana snimiti duet.

Petar Grašo mi je super za muško-ženski duet. U pjesmi kao dominanta snažna žena ili ipak kao princeza, vila i džentlmenski muškarac kojem sam sve. I s Doris Dragović žensko-ženski duet kao dvije snažne žene koje mogu biti na suprotnim stranama ili na istim stranama – kaže Vukelić. 

Njezine vokalne sposobnosti često su se našle na udaru hejtera i njihovih kritika, a njima Marijana odgovara: "Navikla sam na udarce, na govor mržnje, na podcjenjivanje, omalovažavanje, govor iza leđa, sakrivanje kad se priča o meni jer tako ne mogu odgovoriti i reći tko je zapravo kakav u cijeloj priči. Također, na licemjerje, podmuklost, dvoličnost, laži. To je se može očekivati. Jednostavno imam dojam da smo mi Hrvati, većina, čast iznimkama, nažalost, jednostavno takvi."

Foto: RTL

Inače, svoj prvi televizijski nastup imala je na OTV-u u emisiji Audicija s deset godina. Sudjelovala je u snimanjima mnogih reklama i serija, kako za hrvatsko, tako i za strano tržište, a pojavila se u ulozi medicinske sestre u filmu "Dnevnik Diane Budisavljević", ali i u njemačkoj seriji "Plemena Europe", koju gledamo na Netflixu. – Svestrana sam, širokih pogleda, otvorena prema novim iskustvima. Imam onu dječju radoznalost i radost. Volim i prirodu i životinje, i selo i grad, i putovanja i glazbu i glumu. Trenutačno balansiram između glume i pjevanja – kazala nam je lani Marijana, koja je prije četiri godine snimila i pjesmu "Nek te vjetar nosi", autora Marka Tomasovića i Roberta Pilepića. 

Zanimljivo je da je pjesma "Nek te vjetar nosi" prije početka ovogodišnje sezone "Ljubavi na selu" imala nešto više od 100 tisuća pregleda na YouTubeu, a sada, nakon mjesec dana, ima više od 232 tisuće pregleda. 

VIDEO Prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

Komentara 1

AN
ANNY
10:11 07.05.2021.

Jooooooj, ostaneš bez teksta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije