Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao iz sapunice

Slavni nogometaš varao ženu sa šogoricom, brat mu oprostio!

Foto: PA/Pixsell
1/3
30.11.2018.
u 09:52

Nogometaševa afera trajala je i dok je Nataša čekala dijete s njegovim bratom, a Ryanovo dijete navodno je pobacila 2011. Giggsa je razvod od supruge stajao čak 40 milijuna funti, a prošlo ljeto pokazao se s novom djevojkom.

Nogometaš Ryan Giggs vjerojatno će biti zapamćen po uspješnoj nogometnoj karijeri, no privatni život obilježio mu je bračni skandal.

Rastao se od supruge Stacey koju je čak osam godina varao sa ženom svog brata Rhodrija, Natashom. Ovu priču u medije je plasirala Natasha 2011. godine, bijesna zbog nogometaševe paralelne afere s reality zvijezdom Imogen Thomas. Nije imala zadrške te je podijelila sve sočne detalje:

– Znala sam da je naša veza najpogrešnija stvar na svijetu, izdali smo ljude koje volimo. Ali to je bila moja ovisnost, nisam mu mogla reći ne. Bio je to samo seks te Ryan nikada nije bio romantičan – rekla  je tada Natasha.

Ryan i Rhodri godinama nisu pričali nakon što je afera otkrivena,  čak je i njihov otac Danny jednom prilikom izjavio kako sina više ne može pogledati u oči. Ipak, izgladili su odnose nakon što ih je Ryan zamolio za oprost.

Nogometaševa afera trajala je i dok je Nataša čekala dijete s njegovim bratom, a Ryanovo dijete navodno je pobacila 2011. 
Giggsa je razvod od supruge stajao čak 40 milijuna funti, a prošlo ljeto pokazao se s novom djevojkom.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar tituš
tituš
10:33 30.11.2018.

UŽAS!

ZN
Znam
11:27 30.11.2018.

Natasa srpska rvaku ošt godru

ST
Stipan
12:03 30.11.2018.

Svinja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije