Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostali bez majke

Slavni glumci shrvani zbog gubitka, podijelili emotivne poruke: 'Vrijeme je da se odmoriš, mama'

Foto: profimedia
1/7
19.04.2021.
u 13:54

"Moj anđeo. Počivaj u miru”, napisao je slavni glumac Mark (49) na Instagramu uz fotografiju svoje majke.

Alma Wahlberg, majka braće glumaca Donnieja i Marka Wahlberga, umrla je u dobi od 78 godina. Tužnu vijest objavili su glumci u nedjelju na svojim društvenim mrežama. U objavama nije precizirano od čega je umrla.

Alma Wahlberg redovno se pojavljivala zajedno sa sinovima u realityju ''Wahlburgers'' koji je pratio obiteljski život i posao chefa Paula Wahlberga i njihov obiteljski restoran.  Alma je često bila hostesa i domaćica u obiteljskim restoranima, a radila je i kao bankarska službenica i pomoćnica medicinske sestre. Alma je odrasla u području Dorchestera u Bostonu i udala se za Donalda E. Wahlberga 1965. godine. Imali su devetero djece, no 1982. su se razveli.

"Moj anđeo. Počivaj u miru”, napisao je slavni glumac Mark (49) na Instagramu uz fotografiju svoje majke.

Foto: FIBA/Screenshot

"Tako sam blagoslovljen što me na ovaj svijet donijela, odgojila, poučila i poslala na moj životni put tako nevjerojatna žena. Radost i vjera moje majke Alme u život, ljubav i ljude – u kombinaciji s ponosom na njezine skromne početke i odbijanjem da zaboravi odakle je došla – nesumnjivo me oblikovala u muškarca kakav jesam. Često sam govorio, ako vam se nešto sviđa na meni, dobio sam to od Alme. Kažem to jer je istina. Iskoristila je ono najbolje u najgorim vremenima. To je bila Alma – majka, sestra, kći, baka, prijateljica, saveznica, ratnica, anđeo. Ona je bila oličenje riječi milost. Kao dječaka pozvala bi me da s njom pjevam njezinu omiljenu pjesmu (Native New Yorker by Odyssey) dok je čistila. Vrijeme je za miran odmor, mama. Volim te, nedostaješ mi, hvala i slavit ću te, danas i uvijek. Zauvijek – tvoja beba Donnie", napisao je, između ostalog, Donnie (51) u dugom postu uz emotivni video. 

Foto: FIBA/Screenshot

Njegova supruga Jenny McCarthy na Twitteru je Almu Wahlberg nazvala "najvećom svekrvom na svijetu".

VIDEO>> Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

Komentara 2

Avatar Malazan
Malazan
14:23 19.04.2021.

Devetoro djece, svaka čast! Zbilja zaslužuje počivati u miru.

LI
liliZG
16:34 19.04.2021.

slika br 4 , robert deniro??????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije