Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio Zlatni globus

Slavni glumac zbog stravičnog požara nije došao na dodjelu prestižne nagrade

Foto: Profimedia
1/5
06.01.2020.
u 22:00

Glumac je u odsutnosti pripremio govor u kojem je osudio one u vladi koji opetovano odbacuju utjecaje klimatskih promjena.

Glumac Russell Crowe zbog požara u svojoj Australiji nije bio prisutan na dodjeli Zlatnih globusa na kojoj je nagrađen za ulogu u miniseriji "The Loudest Voice". 

Crowe je u vrijeme dodjele u Australiji štitio svoju obitelj i dom od požara koji su prekrili državu, otkrila je voditeljica ceremonije Jennifer Aniston.  No glumac je u odsutnosti pripremio govor u kojem je osudio one u vladi koji opetovano odbacuju utjecaje klimatskih promjena. 

"Nema sumnje da je tragedija koja se odvija u Australiji posljedica klimatskih promjena", poručio je glumac preko Aniston koja je pročitala njegovu poruku. 

"Moramo djelovati na temelju znanja, našu radnu snagu prebaciti na obnovljivu energiju i poštovati naš planet kao jedinstveno i nevjerojatno mjesto koje je. Na taj način ćemo imati budućnost, hvala vam", zaključio je Crowe, nagrađen za ulogu pokojnog čelnika Fox Newsa Rogera Ailesa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije