Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi suprug

Pronađene poruke: Brad Pitt ipak je kriv za razvod Jennifer Aniston

Foto: PA/Pixsell
1/6
23.02.2018.
u 06:49

Justin Theroux odlučio je tražiti razvod kada je pronašao ljubavne poruke koje je Brad Pitt pisao Jennifer dok su bili zajedno.

Kada se Brad Pitt rastao od Angeline Jolie, obožavatelji su navijali za njegovo pomirenje s Jennifer Aniston, ali Jenn je tada bila u braku s Justinom Therouxom i priča o pomirenju s bivšim zvučala je suludo.

No, sada kad se doznalo da se i Jennifer razvodi, obožavatelji su dobili novu nadu, a najviše ih je razveselila nova informacija o razlozima prekida ovog para. Naime, kako piše US Magazin, Justinu je prekipjelo i odlučio je zatražiti razvod kada je među stvarima svoje supruge pronašao ljubavne poruke koje joj je Brad Pitt pisao dok su bili zajedno. 

Nije mogao vjerovati da Jenn još uvijek čuva uspomene na čovjeka koji ju je toliko povrijedio i iako je Aniston tvrdila kako joj te 
poruke ništa ne znače, Justin je odlučio da je gotovo. Aniston i Theroux romansu su započeli 2011. godine, a u braku su bili od 2015. godine. 

1/12

Komentara 10

OX
oxymoron
08:37 23.02.2018.

Pa ovaj Večernji je gori i od srpskog Kurira.

BA
bakotic
08:56 23.02.2018.

Pronašao je njen spomenar iz škole i poludio jer joj se sviđao Dylan iz Beverly Hillsa

80
8.000 eura, 8.000 eura!
11:15 23.02.2018.

Hoće li netko ikada promjeniti ovaj Vrčernji na bolje????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije