Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatni globusi

O ovoj reakciji Jennifer Aniston na govor Brada Pitta svi pričaju

Foto: Reuters/Pixsell
1/13
06.01.2020.
u 09:15

Dok su na pozornici izgovarali Bradovo ime u publici je sjedila i njegova bivša supruga Jennifer Aniston i svi su napeto gledali kakva će biti njezina reakcija pa su kamere bile više usmjerene prema Aniston nego prema Pittu

Brad Pitt na sinoć održanoj dodjeli nagrada Zlatni globus slavio je u kategoriji najbolji sporedni glumac i to za filma "Bilo jednom u ... Hollywoodu".

Dok su na pozornici izgovarali Bradovo ime u publici je sjedila i njegova bivša supruga Jennifer Aniston i svi su napeto gledali kakva će biti njezina reakcija pa su kamere bile više usmjerene prema Aniston nego prema Pittu. Velikim pljeskom, piše US Weekly,
podržala je bivšeg supruga, a danas svi pričaju o njezinoj reakciji na Pittov govor.

Zahvaljujući se na nagradi u svom govoru 56-godišnji glumac se u šali dotaknuo i svog ljubavnog života i objasnio zašto je na dodjelu stigao bez pratnje.

- Htio sam povesti mamu, ali na kraju ipak nisam jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom koja stoji pored mene, pa bi to bilo malo čudno - rekao je Brad, a kamere su uhvatile kako se Jennifer u tom trenutku nasmijala. 

 

 

Već tjednima američki tabloidi pišu kako su Jennifer i Brad opet zajedno i kako im je plan tu informaciju objaviti upravo na dodjeli Zlatnih globusa. - Naletio sam na Jennifer i mi smo dobri prijatelji - rekao je Brad Pitt u intervju za Entertainment Tonight. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagabria2
10:24 06.01.2020.

Jeddifer je inteligentna i simpatična žena bez naročito sreće u ljubavi. Fufe koje glume slatkice i sponzoruše bolje prolaze jer smo mi muškarci slabe pameti

SM
Smrdo
10:02 06.01.2020.

Da je valjalo ne bi ni propalo. Guštaj u svojih 300 miliona us dolara i ne ženi se, ne treba ti ta žalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije