Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još ga voli

Slavni glumac sve lošije: Supruga ga morala pridržavati da ne padne

Foto: Profimedia
1/6
22.07.2019.
u 15:36

Fotografi su ih uspjeli snimiti kada su išli na proslavu 60. rođendana kanadskog milijardera Lawrencea Strolla koje se održalo u luksuznoj vili Lysis na Capriju.

Glumica Catherine Zeta-Jones i njezin 25 godina stariji suprug Michael Douglas uskoro će proslaviti 19. godišnjicu braka, a još uvijek izgledaju zaljubljeno kao nekad. 

Fotografi su ih uspjeli snimiti kada su išli na proslavu 60. rođendana kanadskog milijardera Lawrencea Strolla koje se održalo u luksuznoj vili Lysis na Capriju.

Zeta-Jones pomagala je suprugu kojeg je čvrsto držala. Oslabljen bolešću i kemoterapijom Michael se sve teže kreće. Mamila je poglede u pripijenoj, dekoltiranoj crnoj haljini, dok je Douglas bio elegantan u bijelom odijelu.

Michaelu i Catherine definitivno ne smeta razlika u godinama. Između njih je četvrt stoljeća, ali njihova ljubav je toliko snažna da su u braku već 20 godina, a zajedno su uspjeli prebroditi njegov rak i njezin bipolarni poremećaj.

Pogledajte koji su slavni ugrozili vlastito zdravlje zbog uloge:



 

 

Komentara 14

LI
liliZG
16:01 22.07.2019.

ženska zgleda totalno anoreksično, a gospon je i star osim što je ozbiljno bolestan pa ne treba kritizirati.

NE
Neutralac
17:56 22.07.2019.

A otac mu jos ziv.....

Avatar tarana
tarana
06:44 23.07.2019.

Fake news....na stranicama s kojih je ovaj pamflet preuzet ni riječi o Micheaelovim zdravstvenim problemima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije