Naslovnica Showbiz Hollywood

Slavni glumac sve lošije: Supruga ga morala pridržavati da ne padne

Fotografi su ih uspjeli snimiti kada su išli na proslavu 60. rođendana kanadskog milijardera Lawrencea Strolla koje se održalo u luksuznoj vili Lysis na Capriju.
22. srpnja 2019. u 15:36 14 komentara 65186 prikaza
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/6

Glumica Catherine Zeta-Jones i njezin 25 godina stariji suprug Michael Douglas uskoro će proslaviti 19. godišnjicu braka, a još uvijek izgledaju zaljubljeno kao nekad. 

vidno mršaviji Bolest ili umor: Slavni glumac izgleda sve krhkije

Fotografi su ih uspjeli snimiti kada su išli na proslavu 60. rođendana kanadskog milijardera Lawrencea Strolla koje se održalo u luksuznoj vili Lysis na Capriju.

Zeta-Jones pomagala je suprugu kojeg je čvrsto držala. Oslabljen bolešću i kemoterapijom Michael se sve teže kreće. Mamila je poglede u pripijenoj, dekoltiranoj crnoj haljini, dok je Douglas bio elegantan u bijelom odijelu.

ljubav Ovi poznati parovi su dokaz: Razlika u godinama nije prepreka!

Michaelu i Catherine definitivno ne smeta razlika u godinama. Između njih je četvrt stoljeća, ali njihova ljubav je toliko snažna da su u braku već 20 godina, a zajedno su uspjeli prebroditi njegov rak i njezin bipolarni poremećaj.

Pogledajte koji su slavni ugrozili vlastito zdravlje zbog uloge: 

 

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

  • liliZG:

    ženska zgleda totalno anoreksično, a gospon je i star osim što je ozbiljno bolestan pa ne treba kritizirati.

  • tarana:

    Fake news....na stranicama s kojih je ovaj pamflet preuzet ni riječi o Micheaelovim zdravstvenim problemima.

  • SamoMalo:

    Bipolarni poremećaj je duševna bolest te spada u teške endogene psihoze, te nije izlječiva nego se kontrolira. To nije krasta na nozi da je se možeš riješiti. I daj se već jednom nauči potpisati tko je autor a tko je ... prikaži još! To nije krasta na nozi da je se možeš riješiti. I daj se već jednom nauči potpisati tko je autor a tko je preveo članak (ti).