Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav

Ovi poznati parovi su dokaz: Razlika u godinama nije prepreka!

Foto: Pixsell kolaž
1/7
18.11.2018.
u 17:45

Zasigurno najpoznatiji takav par su Michael Douglas i Catherine Zeta Jones. Između njih je četvrt stoljeća, ali njihova ljubav je toliko snažna da su u braku već 20 godina, a zajedno su uspjeli prebroditi njegov rak i njezin bipolarni poremećaj

Kada je ljubav posrijedi, nekada se suprotnosti privlače. A stvari nisu drukčije ni kada je riječ o slavnim parovima. Naime, svi ovi slavni parovi imaju nešto zajedničko – veliku razliku u godinama!

Zasigurno najpoznatiji takav par su Michael Douglas i Catherine Zeta Jones. Između njih je četvrt stoljeća, ali njihova ljubav je toliko snažna da su u braku već 20 godina, a zajedno su uspjeli prebroditi njegov rak i njezin bipolarni poremećaj.

Alec Baldwin je 2012. punio tabloide nakon što se oženio 26 godina mlađom instruktoricom joge, Hilarijom Thomas. No nakon šest godina braka i četvero djece – ne može se reći da im veza ne funkcionira usprkos razlici u godinama.

GALERIJA Bio je seks simbol, a u ovom izdanju teško ga je prepoznati

1/8

Hugh Jackman svoju je ljubav, glumicu Deborru-Lee Furness, upoznao na setu jedne televizijske emisije. Kako je bila 13 godina starija od njega, ona je bila zvijezda pa je Jackman za časopis People izjavio kako mu je trebalo dugo vremena da je pozove na spoj. Njihova velika ljubav traje već 22 godine!

Zvijezda znanstvenofantastične serije ‘Zvjezdane staze’ Patrick Stewart od svoje je žene Sunny Ozell stariji čak 40 godina. Stewart i Sunny upoznali su se kada je on glumio u predstavi ‘Macbeth’, a bili su u vezi pet godina prije nego što su se vjenčali 2013. Vjenčao ih je Patrickov najbolji prijatelj, legendarni glumac Ian McKellen. Stewart je za Daily Mail izjavio kako je jedan od najvećih problema to što mu je tast pet godina mlađi od njega.

Severina Kojić od svog je supruga Igora starija čak 15 godina. Oni su u braku tek dvije godine, a zajedno su već proživjeli brojne skandale i nagađanja o prekidu. No čini se da su i dalje zaljubljeni do ušiju.

Miro Ungar od svoje je supruge stariji 42 godine. Njihova je veza u početku, kada se saznalo da pjevač ima toliko mlađu djevojku bila predmet šarolikih rasprava, no oni su sad već uhodan bračni par i kombinacija koja nikoga ne čudi. Ungar često u razgovorima ističe kako mu je Sara, s kojom se vjenčao na Havajima 2008. godine, vratila mladost i dala novu energiju.

Razlika od 22 godine nije nikakva prepreka Jošku Lokasu i njegovoj Jeleni Katarini Kapi. Joško je za Gloriju izjavio kako oni ne osjećaju razliku u godinama, a Jelena svoje pratitelje na Instagramu često podsjeća na to koliko su još uvijek zaljubljeni objavljujući njihove zajedničke fotografije.

Primjer da ljubav može opstati usprkos razlici u godinama su i glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević. Jelena je od Momčila starija devet godina, vjenčali su se u svibnju ove godine u Crnoj Gori nakon dvije i pol godine veze, a dobili su i kćerkicu.

Ovi poznati parovi ostali su prijatelji i nakon razvoda:

Komentara 7

AN
AnteKino
17:52 18.11.2018.

Da svi imaju iza sebe po 25 godina braka , pa bi trebali biti ko primjer ostalima u braku . Smece od brakova .....

Avatar southman
southman
18:18 18.11.2018.

Legenda Miro Ungar , 43 godine mlađa !

ZA
Zagorec101
21:32 18.11.2018.

Severina je jedino poznata po video uradku, ali nije se baš proslavila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije