Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
informacije cure

Slavni glazbenik otvoreno: Poznavao sam ga. On je bio poremećen, teško mentalno bolestan

Elton John
Foto: REUTERS
1/8
16.10.2019.
u 10:50

Iako su postali prijatelji i neko vrijeme su se družili, Elton tvrdi da su se uz njega svi osjećali nelagodno, a što je bio stariji, postajao je sve neugodniji.

Biografija Eltona Johna vrvi pikanterijama iz njegova života, a osim o članovima kraljevske obitelji, pisao je i o preminulom kralju popa Michaelu Jacksonu.

Naime, Elton je Jacksona opisao kao psihičkog bolesnika. 

Foto: Profimedia

"On je bio zaista poremećen, teško mentalno bolestan čovjek. Uznemirujuća osoba s kojom ne želite biti u društvu", otkrio je John.

Iako su postali prijatelji i neko vrijeme su se družili, Elton tvrdi da su se uz njega svi osjećali nelagodno, a što je bio stariji, postajao je sve neugodniji.

"Poznavao sam Michaela od njegove 13 ili 14 godine. Bio je najslađi klinac kojeg možete zamisliti, no u jednom trenutku počeo je tražiti bijeg od realnosti i završio potpuno okupiran svojim imaginarnim svijetom, baš kao Elvis Presley", napisao je Elton koji je kazao i da se Michael družio s djecom jer se nikako nije mogao snaći među odraslima te da uopće nije mogao pratiti razgovore odraslih. 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
11:45 16.10.2019.

Elton dobro zna kaj znači biti poremećena osoba, zato mu u ovom slučaju vjerujem.

RE
RevizorNovinarstva
11:25 16.10.2019.

Homoseksualna pedofilija je i prije bila cesta a danas pogotovo. A ako mi mislite sada davati crveni karton pozivam se na Nina Raspudica iz petog dana koji je pricao o tome.

SH
Shalan
11:43 16.10.2019.

Napuštajući Neverland je odličan dokumentarac o Jacksonu, i vjerujem momcima koje je Jackson zlostavljao. Ne vjerujem McCulkinu da nije, tim prije jer nije bez veze na drogama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije