Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fanovi zabrinuti

Slavni glazbenik iznenada otkazao svjetsku turneju zbog zdravstvenih problema

Justin Bieber Arrives for the 64th Grammy Awards in Las Vegas
Foto: Jim Ruymen/NEWSCOM
1/6
01.03.2023.
u 13:17

Justin Bieber već je nekoliko puta bio prisiljen odgoditi svjetsku turneju zbog oporavka od Ramsay Huntovog sindroma (RHS). Rijetko stanje rezultiralo je potpunom paralizom njegove desne strane lica u lipnju, zbog čega je Bieber morao otkazati nastupe.

Justin Bieber (29) otkazao je preostale datume svoje svjetske turneje "Justice" zbog zdravstvenih problema. Kanadski pjevač već je nekoliko puta bio prisiljen odgoditi svjetsku turneju zbog oporavka od Ramsay Huntovog sindroma (RHS). Rijetko stanje rezultiralo je potpunom paralizom njegove desne strane lica u lipnju, zbog čega je Bieber morao otkazati nastupe.

Zbog oporavka je bio primoran otkazati nastupe do daljnjega. Tada je objavio video snimku na Instagramu na kojoj se vidjelo da mu je jedna strana lica paralizirana, no fanovima je poručio da mu samo treba vremena za oporavak.

- Bok svima, Justin ovdje. Želio sam reći što se događa sa mnom. Očito možete vidjeti na mojem licu, imam taj sindrom koji se zove Ramsay-Huntov sindrom i posljedica je virusa koji je napao živce u mojem uhu i živce lica te mi paralizirao lice. Očito je da mi tijelo govori da je vrijeme da usporim - rekao je tada Justin. 

Ramsay Huntov sindrom rijetki je neurološki poremećaj uzrokovan virusom. Virus u tijelu može biti desetljećima a i cijeli život nakon što ste preboljeli kozice. Jak imunološki sustav će spriječiti da se virus aktivira ponovo, ali u suprotnom može uzrokovati vodene kozice ili Ramsay Huntov sindrom. U tom slučaju je virus ponovo aktivan i utječe na facijalne živce i ometa njihovo funkcioniranje.
Objava na službenoj Twitter stranici turneje potvrdila je da će ostali datumi turneje - uključujući nekoliko u SAD-u, Australiji i Europi - biti otkazani. Tijekom prošle godine turneja je prikupila više od 65 milijuna dolara (60.94 milijuna eura) prihoda.

Inače, Bieber je lani otvoreno govorio o svom braku s manekenkom Hailey (26) koja je svojedobno otkrila da su imali teško razdoblje. Pjevač je gostovao u 'The Ebro showu' gdje je priznao da je nakon vjenčanja s manekenkom doživio emocionalni slom. Par je izrekao 'sudbonosno da' u sudnici u New Yorku 2018., a svadbeno slavlje organizirali su u Blufftonu 2019. godine.

- Sjećam se kad sam se tek oženio, doživio sam emocionalni slom jer sam mislio da će vjenčanje popraviti sve moje probleme i nije. Pomislio sam tada: 'Čovječe, ti si pomalo licemjeran čovjek' – prisjetio se, a zatim objasnio da je želio da njegova žena čini nešto što on nije i da mu je bilo teško shvatiti da on možda nije osoba za kakvu je mislio da je.

Justin Bieber Arrives for the 64th Grammy Awards in Las Vegas
1/20

- I to je samo rezultat traume i životnih okolnosti. Prva godina braka je bila zaista teška. Samo je nedostajalo povjerenje - dodao je.
Bieberovi su kroz svoj bračni život imali teških trenutaka, a jedan od njih je i manekenkin moždani udar o kojem je nedavno progovorila na svojem YouTube kanalu. U videu naziva 'Pričam svoju priču' rekla je da je podvrgnuta operaciji srca te da su liječnici otkrili što se točno dogodilo. Hailey je otkrila kako je nedavno obavila postupak postavljanja PFO okludera, a radi se o zahvatu kojim se zatvaraju otvori u srcu koji dovode do moždanih udara u mladih ljudi. Postupak se izvodi kod mladih koji su preboljeli moždani udar bez vidljivih uzroka.

- Išlo je vrlo glatko. Oporavljam se jako dobro, jako brzo - rekla je. Justin se pak osvrnuo na svoju borbu sa slavom, uzimanje droga i depresiju, a 2019. je napisao emocionalno pismo na Instagramu u kojem je rekao da vjeruje da je 'postao najomraženija osoba u svijetu zbog svojih loših odluka.

- Postao sam ogorčen, ljut i nisam imao poštovanja prema ženama – napisao je tada.

Hailey je o njihovom braku progovorila u podcastu 'Voices' brenda Victoria's Secret. Rekla je da je pomagala suprugu da se riješi svoje ovisnosti i da joj je to bilo ekstremno teško razdoblje te da joj je oživjelo uspomene na njezinog oca Stephena Baldwina (55) dok se borio sa svojim porocima.

- Bilo je ekstremno teško biti dio tog razdoblja korištenja droge, pogotovo jer sam se morala vratiti u mračni period očeve borbe. Pitala sam ga primjerice stvari poput: 'U kojoj si fazi sa svime time?' Nekad sam bila nervozna kada sam ispitivala Justina: 'Je li ti to u redu?' – prisjetila se manekenka. Dodala je i da je Justin bio jako otvoren o svojoj ovisnosti te svjestan svega.

TBF: 'Tajna našeg uspjeha je da nismo nikad poklekli trendovima, niti kopirali druge'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije